emoji 🧔 person: beard svg png

🧔” kuptimi: njëri me mjekër Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧔 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🧔Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🧔Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧔Kërkesat minimale të ekranit

🧔Kuptimi dhe Përshkrimi

Ky është emoji i një njeriu me mjekër të trashë. Mjekër shtrihet nga buzët në qoshet e 👄. Një mjekër e tillë quhet mjekër, ose mjekër e madhe. Përdoret përgjithësisht për të treguar burrat e moshës mesatare 👨 , përdoret gjithashtu për të treguar burrërinë ose burrërinë and, dhe gjithashtu mund të tregojë burrat me mjekër. Ekzistojnë gjashtë versione të ndryshme të tonit të lëkurës: 🧔 🧔🏻 🧔🏼 🧔🏽 🧔🏾 🧔🏿 , ngjyra e mjekrës do të ndryshojë me tonin e lëkurës. Emoji të ngjashëm : 👨‍🦱 👴 🎅 🧑

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧔 është njëri me mjekër, lidhet me mjekër, njëri me mjekër, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👦 Njerëz".

🧔 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🧔 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:
Wikipedia: 🧔 Mjekra
Mjekra është qime që rritet në pjesë të caktuar të fytyrës te njerëzit (dhe majmunët). Njëherit nga disa shihet shenjë sekondare e gjinisë mashkullore. Në të kaluarën mjekra kishte një domethënie me të cilën dëftohej fuqia ndërsa me kalimin e kohës i është nënshtruar modës dhe shërben si dekorim i meshkujve. Disa fe (siç është Islami, Krishtërimi Tradicional, Judaizmi Ortodoks dhe Sikizmi) e kanë konsideruar një mjekër të plotë si absolutisht thelbësore për të gjithë meshkujt dhe ta mandatojnë atë si pjesë e dogmës së tyre zyrtare. Kulturat e tjera, edhe pse nuk e detyrojnë atë zyrtarisht, e shohin një mjekër si thelbësore për burrërinë e një njeriu, duke ilustruar virtyte të tilla si mençuria, forca dhe statusi i lartë shoqëror. Në kulturat ku qimet e fytyrës janë të rrallë (ose aktualisht jashtë modës), mjekrat mund të shoqërohen me higjenë të dobët ose një sjellje jo të civilizuar, të rrezikshme. Në vendet me klimë më të ftohtë, mjekrat ndihmojnë në mbrojtjen e fytyrës së veshësit nga elementët. 🔗 Mjekra
🌐: لحية, Saqqal, Брада, দাড়ি, Brada, Vousy, Skæg, Barthaar, Γένια, Beard, Barba, Habe, ریش, Parta, Barbe, זקן, दाढ़ी, Brada, Szakáll, Janggut, Barba, , Сақал, 턱수염, Barzda, Bārda, Janggut, Baard (haargroei), Skjegg, Broda (zarost), Barba, Barbă, Борода, Brada, Брада, Skägg, Sakal, Борода, Râu (người), 鬍鬚.

🧔Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mjekra e tij straggles sepse ai nuk e ka rruar për një javë 🧔.
🔸 Matthew ishte gati gjashtëdhjetë dhe kishte një mjekër të gjatë ngjyrë kafe 🧔.

🧔Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧔Tabela

🧔Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧔Informata Themelore

Emoji: 🧔
Emer i shkurter: njëri me mjekër
Emri i Apple: Bearded Person
Codepoint: U+1F9D4 Kopje
dhjetor: ALT+129492
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👦 Njerëz
Keywords: mjekër | njëri me mjekër

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧔Kombinim dhe Zhargon

🧔Më shumë gjuhë