emoji 🧡 orange heart svg png

🧡” kuptimi: zemër ngjyrë portokalli Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧡 Kopje

  • 11.1+

    iOS 🧡Kërkesat minimale të ekranit

  • 8.0+

    Android 🧡Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧡Kërkesat minimale të ekranit

🧡Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një zemër portokalli. Portokalli është një ngjyrë e ngrohtë. Ajo përfaqëson gjallëri, kreativitet dhe atraktivitet. Në përgjithësi përfaqëson dashuri ose afeksion, dhe gjithashtu mund të nënkuptojë mall, nostalgji, dashuri dhe mbrojtje. Jep një ndjenjë të ngrohtë. Krahasuar me ngjyrat e tjera, portokalli është më fleksibël dhe i zgjuar. Emoji të ngjashëm janë:

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧡 është zemër ngjyrë portokalli, lidhet me portokalli, zemër ngjyrë portokalli, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - " zemra".

🧡Shembuj dhe Përdorim

🔸 Shpresoj se të gjithë mund ta kuptojnë rëndësinë e mbrojtjes së kafshëve të egra. 🧡
🔸 Shikoni, Peter! Unë kam një kartë portokalli për ju. 🧡
🔸 Unë zgjedh atë portokalli. Portokalli është e zgjuar ...

🧡Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧡Tabela

🧡Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

Diapazoni i datës: 2018-09-23 - 2023-09-17
Koha e azhurnimit: 2023-09-23 17:36:55 UTC
🧡dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rritje të valëzuar.Në vitin 2022-10, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🧡Informata Themelore

Emoji: 🧡
Emer i shkurter: zemër ngjyrë portokalli
Emri i Apple: Orange Heart
Codepoint: U+1F9E1 Kopje
dhjetor: ALT+129505
Versioni i unikodeve: 10.0 (2017-06-20)
Versioni Emoji: 5.0 (2017-06-20)
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: ❤ zemra
Keywords: portokalli | zemër ngjyrë portokalli

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧡Kombinim dhe Zhargon

🧡Më shumë gjuhë