emoji 🧶 yarn svg png

🧶” kuptimi: fill Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧶 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🧶Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🧶Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧶Kërkesat minimale të ekranit

🧶Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një top fije kafe-e kuqe, e cila do të ndryshojë me ngjyrat e ndryshme të platformës dhe shtohen disa detaje të thurjeve. Në jetën e përditshme, shprehjet e tilla si veshja 👔 dhe gërshërët ✂️ përdoren së bashku me emoji të tilla si thurja, punimet artizanale dhe tema të tjera të ngjashme. Leshi i trashë përdoret gjithashtu për të përfaqësuar ardhjen e motit të ftohtë. I prekur nga punimet e animacionit, topi i fijeve konsiderohet gjithashtu si një nga lodrat e preferuara të maceve, kështu që mund të shprehë edhe disponimin e maces ose që duam të luajmë.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧶 është fill, lidhet me grep, lëmsh, thur me shtiza, top, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Aktivitete" - "🎨 Art dhe Zanat".

🧶Shembuj dhe Përdorim

🔸 Merrni shumë nga më të lumturit, është një fije e ngatërruar .
🔸 Më pëlqen të thur me grep, kështu që ajo do të më sjellë fije 🧶.

🧶Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧶Tabela

🧶Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧶Informata Themelore

Emoji: 🧶
Emer i shkurter: fill
Emri i Apple: Yarn
Codepoint: U+1F9F6 Kopje
dhjetor: ALT+129526
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: ⚽ Aktivitete
Nënkategoritë: 🎨 Art dhe Zanat
Keywords: fill | grep | lëmsh | thur me shtiza | top

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧶Tema Relative

🧶Kombinim dhe Zhargon

🧶Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Sllovene🧶 preja
Portugeze, Ndërkombëtare🧶 novelo
Finlandeze🧶 lankakerä
Kineze Tradicionale🧶 毛線球
Sllovake🧶 klbko
Bullgarisht🧶 прежда
Koreane🧶 실뭉치
Italisht🧶 gomitolo
Hollandeze🧶 wol
Çekisht🧶 klubíčko