emoji 🧾 receipt svg png

🧾” kuptimi: faturë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🧾 Kopje

  • 12.1+

    iOS 🧾Kërkesat minimale të ekranit

  • 9.0+

    Android 🧾Kërkesat minimale të ekranit

  • 10+

    Windows 🧾Kërkesat minimale të ekranit

🧾Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një faturë e bardhë, e cila gjithashtu mund të quhet kupon ose faturë. Në varësi të platformës, ka fatura të sheshta ose të dredhura. Detajet e tekstit të shkruara në të janë gjithashtu të ndryshme. Artikulli reklamues "Mendo ndryshe" i shfaqur në platformën Apple, produktet e Samsung shfaqen në platformën Samsung, vetëm shuma shfaqet në platformën WhatsApp dhe artikujt dhe taksat shfaqen në platformën Facebook.
Vërejtje 🤓 : Data e shfaqur në platformën Apple është 17 korriku, që është Dita Botërore e Emoji-ve. Përveç kësaj, Misfits, Square Pegs dhe Round Holes janë nga linjat në reklamën "Mendo Ndryshe" të bërë nga Apple në 1997: Të Hers për tek ato të çmendurat. Keqpërdorimet. Rebelët. Ngatërrestarët. Kunjat e rrumbullakët në vrimat katrore. Kjo linjë u shpreh nga vetë Steve Jobs.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🧾 është faturë, lidhet me bllok llogarie, faturë, kontabilitet, mund të gjendet në kategorinë emoji: " Objektet" - "💲 para".

🧾Shembuj dhe Përdorim

🔸 Është e rekomanduar që ju të zhvilloni një të mirë zakon të menaxhimit financiar: mbani faturën 🧾 çdo herë që të blerë diçka 🛍.
🔸 Ne do të dërgojmë tek ju pas marrjes së të mallrave.

🧾Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🧾Tabela

🧾Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🧾Informata Themelore

Emoji: 🧾
Emer i shkurter: faturë
Emri i Apple: Receipt
Codepoint: U+1F9FE Kopje
dhjetor: ALT+129534
Versioni i unikodeve: 11.0 (2018-05-21)
Versioni Emoji: 11.0 (2018-05-21)
Kategoritë: ⌚ Objektet
Nënkategoritë: 💲 para
Keywords: bllok llogarie | faturë | kontabilitet

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🧾Tema Relative

🧾Kombinim dhe Zhargon

🧾Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Frengjisht🧾 reçu
Persiane🧾 رسید
Koreane🧾 영수증
Turqisht🧾 makbuz
Rusisht🧾 чек
Portugeze, Ndërkombëtare🧾 recibo
Anglisht🧾 receipt
Gjermanisht🧾 Beleg
Kineze Tradicionale🧾 收據
Polonisht🧾 paragon