emoji 🪽 krah

🪽” kuptimi: krah Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🪽 Kopje

🪽Kuptimi dhe Përshkrimi

Një krah i bardhë i pastër, i mbuluar me pupla të holla e të buta, duket si krahu i një zogu. Krahët janë organet që kafshët si zogjtë dhe insektet përdorin për të fluturuar. Është një emoji i ri që i përket Emoji 15.0 i lëshuar në shtator 2022.
🪽 në përgjithësi përfaqëson krahët e kafshëve, fluturimin dhe engjëjt. Mund të përdoret gjithashtu për të simbolizuar ndonjë krijesë të mbinatyrshme🧚 nga miti ose legjenda që mund të fluturojë. Mund të rrjedh edhe për të nënkuptuar liri, kujdestari, ngritje ose diçka që zhduket, si p.sh. 🕣🪽 (koha fluturon). Emoji të ngjashme: 👼😈🪶🕊🦅🦢

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🪽 është krah, lidhet me aviacion, engjëllor, fluturim, mitologji, zog, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐓 Zog".

🪽Shembuj dhe Përdorim

🔸 Pse pulat 🐤 kanë krahë 🪽 nëse nuk mund të fluturojnë?
🔸 Bëra shumë pazar sot💰️🪽.
🔸 Ai është streha ime e sigurt🪽

🪽Informata Themelore

Emoji: 🪽
Emer i shkurter: krah
Codepoint: U+1FABD Kopje
dhjetor: ALT+129725
Versioni i unikodeve: 15.0 (2022) I ri
Versioni Emoji: 15.0 (2022-09-13) I ri
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐓 Zog
Keywords: aviacion | engjëllor | fluturim | krah | mitologji | zog

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🪽Shiko gjithashtu

🪽Kombinim dhe Zhargon

🪽Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Turqisht🪽 kanat
Azerbaixhani🪽 qanad
Persiane🪽 بال
Bosnjake🪽 krilo
Arabe🪽 جناح
Anglisht🪽 wing
Kineze e thjeshtuar🪽 翅膀
Indoneziane🪽 sayap
Greqisht🪽 φτερό
Ukrahinase🪽 крило