emoji 🫂 people hugging svg png

🫂” kuptimi: njerëz që përqafohen Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🫂 Kopje

  • 14.2+

    iOS 🫂Kërkesat minimale të ekranit

  • 11.0+

    Android 🫂Kërkesat minimale të ekranit

🫂Kuptimi dhe Përshkrimi

Dy burra të vegjël pa fytyrë përqafojnë njëri-tjetrin, njëri blu i hapur dhe tjetri blu i errët. Ajo është e ndryshme nga 🤗 në atë që nuk ka shprehje, kështu që thjesht shpreh një përqafim, e cila mund të jetë ngushëllues, i lumtur, i trishtuar dhe 😢.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🫂 është njerëz që përqafohen, lidhet me faleminderit, mirupafshim, njerëz që përqafohen, përqafim, përshëndetje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëz dhe Trup" - "👣 Simbol Figurativ".

🫂Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë jam i lodhur kështu, unë dua një përqafim 🫂.
🔸 Në kohën kur u largova nga Amerika, sidoqoftë, unë u kënaqa duke u përqafuar dhe duke u përqafuar.

🫂Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🫂Tabela

🫂Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🫂Informata Themelore

Emoji: 🫂
Emer i shkurter: njerëz që përqafohen
Codepoint: U+1FAC2 Kopje
dhjetor: ALT+129730
Versioni i unikodeve: 13.0 (2020-03-10) I ri
Versioni Emoji: 13.0 (2020-03-10) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup
Nënkategoritë: 👣 Simbol Figurativ
Keywords: faleminderit | mirupafshim | njerëz që përqafohen | përqafim | përshëndetje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🫂Kombinim dhe Zhargon

🫂Më shumë gjuhë