emoji 🫎 dre brilopatë

🫎” kuptimi: dre brilopatë Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🫎 Kopje

🫎Kuptimi dhe Përshkrimi

Një dre ngjyrë kafe me një fytyrë të gjatë, një hundë të trashë dhe të varur dhe një palë brirë në formë palme. Është një emoji i ri që i përket Emoji 15.0 i lëshuar në shtator 2022.
🫎 mund të përdoret si simbol i kafshëve në klimat veriore dhe në zonat dhe vendet ku jetojnë mollët, ose të përdoret për të treguar natyrën e kafshëve të egra, të ftohtin, etj. Mund të përdoret gjithashtu së bashku me ⚠️ dhe 🚗 për të paralajmëruar shoferët që të kenë kujdes për Moose dhe ngasin me kujdes. Emoji të ngjashme: 🦌🐻🇨🇦🇸🇪
💡: Moose kryesisht jetojnë në botën veriore ku klima është relativisht e ftohtë, si në verilindje të Kinës, Kanadasë, Alaskës dhe Suedisë. Moose janë të rrezikshme për shoferët, sepse ata shpesh kalojnë rrugën dhe përplasen me një makinë që udhëton me shpejtësi të madhe.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🫎 është dre brilopatë, lidhet me brirë, dre, dre brilopatë, kafshë, sisor, mund të gjendet në kategorinë emoji: "🐵 Kafshë dhe Natyrë" - "🐀 Mamifere".

🫎Shembuj dhe Përdorim

🔸 Moose është ndryshe nga dreri🦌. Moose janë shumë më të mëdha se dreri.
🔸 Ki kujdes për mollët në rrugë
🔸 Ky park është shtëpia e shumë kafshëve të egra, si arinjtë polarë🐻‍❄️, drerat🫎 dhe ujqërit🐺.

🫎Informata Themelore

Emoji: 🫎
Emer i shkurter: dre brilopatë
Codepoint: U+1FACE Kopje
dhjetor: ALT+129742
Versioni i unikodeve: 15.0 (2022) I ri
Versioni Emoji: 15.0 (2022-09-13) I ri
Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë
Nënkategoritë: 🐀 Mamifere
Keywords: brirë | dre | dre brilopatë | kafshë | sisor

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🫎Shiko gjithashtu

🫎Tema Relative

🫎Kombinim dhe Zhargon

🫎Më shumë gjuhë

Gjuha Emer i shkurter & Lidhje
Anglisht🫎 moose
Filipinase🫎 moose
Lituaniane🫎 briedis
Rusisht🫎 лось
Portugeze, Ndërkombëtare🫎 alce
Ukrahinase🫎 лось
Spanjisht🫎 alce
Japonisht🫎 ヘラジカ
Arabe🫎 أيّل
Gjermanisht🫎 Elch