emoji 🫥 dotted line face svg png

🫥” kuptimi: fytyrë me vijë të pikëzuar Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🫥 Kopje

  • 15.4+

    iOS 🫥Kërkesat minimale të ekranit

  • 12L+

    Android 🫥Kërkesat minimale të ekranit

🫥Kuptimi dhe Përshkrimi

Një fytyrë me një gojë të drejtë dhe sy të vegjël, e rrethuar nga vija me pika, duket sikur nuk ka emocion😐. Ka ngjyrë lëkure më të cekët se emoji -t e zakonshme. Emshtë një emoji i ri që i përket Emoji 14.0 i cili u lëshua në shtator 2021.
Mund të përfaqësojë zhdukjen, fshehjen ose padukshmërinë. Mund të shprehë gjithashtu ndjenja si depresioni, vetmia ose izolimi.
Com : Në komike ose manga, vija me pika rreth një personazhi me ngjyrë të hapur është një mënyrë e shkollës së vjetër për të përfaqësuar këtë personazh është e padukshme.

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🫥 është fytyrë me vijë të pikëzuar, lidhet me depresiv, fshehje, fytyrë me vijë të pikëzuar, i padukshëm, introvert, zhdukje, mund të gjendet në kategorinë emoji: "😂 Buzëqeshje & Emocione" - "🤐 sy neutral-skeptik".

🫥Shembuj dhe Përdorim

🔸 Mbaj mend që ka një personazh që ka fuqi të padukshme në X-men🫥, si quhet ai përsëri?

🫥Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🫥Tabela

🫥Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🫥Informata Themelore

Emoji: 🫥
Emer i shkurter: fytyrë me vijë të pikëzuar
Codepoint: U+1FAE5 Kopje
dhjetor: ALT+129765
Versioni i unikodeve: 14.0 (2021-09-14) I ri
Versioni Emoji: 14.0 (2021-09-14) I ri
Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione
Nënkategoritë: 🤐 sy neutral-skeptik
Keywords: depresiv | fshehje | fytyrë me vijë të pikëzuar | i padukshëm | introvert | zhdukje

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🫥Tema Relative

🫥Kombinim dhe Zhargon