emoji 🫵 index pointing at the viewer svg png

🫵” kuptimi: gishti tregues nga shikuesi Emoji

Kopjoni dhe ngjitni këtë emoji:🫵 Kopje

  • 15.4+

    iOS 🫵Kërkesat minimale të ekranit

  • 12L+

    Android 🫵Kërkesat minimale të ekranit

🫵Kuptimi dhe Përshkrimi

Kjo është një dorë e djathtë me gishtin tregues ☝️ drejtojeni dhe drejtojeni shikuesin, gishtat e tjerë janë të gjithë të mbështjellë. Emshtë një emoji i ri që i përket Emoji 14.0 i cili u lëshua në shtator 2021.
Zakonisht përdoret për të tërhequr vëmendjen e njerëzve ose për të vënë në dukje diçka. quhet edhe shenja "point-at-you" ose shenja "you".

💡Lexim i zgjeruar dhe shkencë popullore

Kuptimi i simbolit emoji 🫵 është gishti tregues nga shikuesi, lidhet me drejtim, ti, mund të gjendet në kategorinë emoji: "👌 Njerëzit & Trupi" - "👈 dorë-vetme-gisht".

🫵 është një bazë modifikuese Emoji, mund të përdoret si një Emoji e vetme dhe gjithashtu mund të kombinohet me modifikuesin Emoji të tonit të lëkurës për të formuar një Emoji të ri. Ekzistojnë 5 lloje të modifikuesve Emoji, përkatësisht: 🏻, 🏼, 🏽, 🏾, 🏿. 🫵 është i kombinuar me këto modifikues Emoji të tonit të lëkurës për të formuar sekuenca të reja të modifikuesit Emoji. Më poshtë janë shembuj të kombinimit:

🫵Shembuj dhe Përdorim

🔸 Unë dua që ju të bëheni kërkuesi ynë, Poter🧹! 🫵

🫵Emoji Tabela / Tabela e Trendit

🫵Tabela

🫵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🫵Informata Themelore

Emoji: 🫵
Emer i shkurter: gishti tregues nga shikuesi
Codepoint: U+1FAF5 Kopje
dhjetor: ALT+129781
Versioni i unikodeve: 14.0 (2021-09-14) I ri
Versioni Emoji: 14.0 (2021-09-14) I ri
Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi
Nënkategoritë: 👈 dorë-vetme-gisht
Keywords: drejtim | gishti tregues nga shikuesi | ti

👨‍💻Unicode informacion (Përdorimi i përparuar)

🫵Tema Relative

🫵Kombinim dhe Zhargon