👍 Imazhet

Kjo është faqja përmbledhëse e fotove të Emoji 👍 (gishti i madh lart), që tregon imazhet e mëdha PNG me definicion të lartë, imazhet e animuara GIF dhe grafika vektoriale të shkallëzueshme të 👍 në platforma të ndryshme. Mund t'i përdorni për nevojat tuaja në dizajn, video, foto ose thjesht të argëtoheni si të merrni meme ose t'i përdorni si avatarë.

Përmbajtje të ngjashme:
👍 gishti i madh lart
👍 Unicode U+1F44D
🖼️ Emoji në platforma të ndryshme
💡Ju lutemi kushtojini vëmendje shtrirjes dhe kushteve kur përdorni këto imazhe. Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni me kujdes kushtet e tyre përkatëse të licencës ose të konsultoheni me secilin prodhues përpara se të përdorni modelet dhe fotot e tyre.
Lidhje të ngjashme:Janë emoji të mbrojtura nga e drejta e autorit