👨🏿‍❤‍💋‍👨🏽 Imazhet

Kjo është faqja përmbledhëse e fotove të Emoji 👨🏿‍❤‍💋‍👨🏽 (puthje: burrë, burrë, nuancë lëkure e errët e nuancë lëkure zeshkane), që tregon imazhet e mëdha PNG me definicion të lartë, imazhet e animuara GIF dhe grafika vektoriale të shkallëzueshme të 👨🏿‍❤‍💋‍👨🏽 në platforma të ndryshme. Mund t'i përdorni për nevojat tuaja në dizajn, video, foto ose thjesht të argëtoheni si të merrni meme ose t'i përdorni si avatarë.

Përmbajtje të ngjashme:
👨🏿‍❤‍💋‍👨🏽 puthje: burrë, burrë, nuancë lëkure e errët e nuancë lëkure zeshkane
👨🏿‍❤‍💋‍👨🏽 Unicode U+1F468 1F3FF 200D 2764 200D 1F48B 200D 1F468 1F3FD
🖼️ Emoji në platforma të ndryshme
💡Ju lutemi kushtojini vëmendje shtrirjes dhe kushteve kur përdorni këto imazhe. Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni me kujdes kushtet e tyre përkatëse të licencës ose të konsultoheni me secilin prodhues përpara se të përdorni modelet dhe fotot e tyre.
Lidhje të ngjashme:Janë emoji të mbrojtura nga e drejta e autorit