Krishtlindja, zakonisht feston lindjen e Jezusit në 25 Dhjetor. Mbrëmja e Krishtëlindjes është nata para Krishtlindjes, është një natë karnavalesh. Krishtlindja do të kalojë kohë me familjen dhe do të përmbajë disa konotacione fetare.