Viti i Ri Kinez është festa më e rëndësishme që feston fillimin e një viti të ri në kalendarin tradicional kinez hënor. Gjatë Festivalit të Pranverës, njerëzit do të sjellin dhurata 🎁 për të vizituar të afërmit dhe miqtë. Brezi i ri do të urojë Vitin e Ri për të moshuarit 🙇🙏 dhe do të kërkojë para fati dhe zarfe të kuq🧧. Ngjyra kryesore e Vitit të Ri Kinez është sigurisht. Përveç kësaj, ka edhe ngjarje të tjera të veçanta si p.sh. ngrënia e hale, varja e fenerëve, vallet e luanëve dhe dragoit, shfaqje fishekzjarre, etj. Gëzuar Vitin e Ri Kinez~!