Halloween është një festë tradicionale perëndimore nga 31 Tetori deri më 1 Nëntor të çdo viti. Ajo e ka origjinën nga Festivali tradicional i Fantazave Keltike. Në prag të Halloween, njerëzit do të hanë arra dhe mollë, dhe fëmijët shkojnë me kostum nga shtëpia në shtëpi, duke kërkuar ushqime të tilla si karamele. Rëndësia kryesore e festave të Halloween është të lavdërojë vjeshtën, duke nderuar të vdekurit dhe të lutet për paqe. Bashkohuni në festën tonë të Halloween dhe festoni!