"Festivali i Verës (Natsumatsuri)" është një term kolektiv për festivalet e vëzhguara në verë. Ka deri në 300,000 festivale në të gjithë Japoninë. Festivali i verës është një ngjarje shumë argëtuese, njerëzit do të veshin yukata për festivale ose shfaqje fishekzjarresh. Në festivalin japonez, ka radhë tezgash të quajtura "Vdekja". Gjërat që përfaqësojnë Demise në festivalin Japonez mund të përfshijnë "lojë me gjuajtje", "karamele pambuku" dhe "Scooping fishfish". Ejani dhe bashkohuni në festivalin veror të EmojiAll