Sezoni i diplomimit të secilit vend mund të jetë i ndryshëm. Për shembull, Shtetet e Bashkuara janë në maj dhe qershor, Kina është në qershor dhe korrik, Japonia është rreth marsit dhe Koreja e Jugut është rreth shkurtit. Në tërësi, ne ju japim një urim për diplomimin tuaj dhe urimet më të mira për aventurën tuaj të rradhës!