Çdo verë, në Japoni zhvillohen dy lojëra vjetore bejsbolli për nxënës të shkollave të mesme, të quajtur Turneu Kombëtar i Bejsbollit të Shkollës së Mesme në verë (i njohur edhe si "Summer Kōshien"). Turnetë janë kthyer në tradita kombëtare dhe përfaqësuese të pasionit, rinisë dhe keqardhjes. Vetëm vazhdoni të luftoni për kampionatin🏆!