Super Bowl është ndeshja e kampionatit vjetor për Ligën Kombëtare të Futbollit (NFL) për të përcaktuar kampionin e ligës🏆. Zakonisht luhet të dielën e dytë të shkurtit. Super Bowl mund të thuhet një ngjarje sportive jashtëzakonisht e njohur dhe ngjarja mediatike më e përfolur në Shtetet e Bashkuara🔥. Ne kemi mbledhur disa emoji të lidhura në këtë temë, thjesht përdorni emoji për të treguar pasionin tuaj për lojën super bowl💪!