Vjeshta është stina midis verës dhe dimrit. Kur është vjeshtë, temperatura bëhet më e ftohtë, ditët më të shkurtra dhe gjithçka bëhet ari. Kështu vjeshta quhet edhe "stina e artë" dhe "stina e korrjes". Vjeshta është kaq frytdhënëse, le të shohim se cilat emoji mund të shprehin më mirë vjeshtën: