JoyPixels u quajt EmojiOne para 28 Marsit 2019. Në fillim, ishte një set emoji krejtësisht falas dhe me burim të hapur. Sidoqoftë, meqenëse licenca me burim të hapur nuk ishte e qëndrueshme, kompania ndryshoi emrin e EmojiOne në JoyPixels për qëllime të strategjisë së markës.

JoyPixels ka emoji të animuar, të cilat mund t'ju sjellin një set emoji më të gjallë dhe dinamik. Të gjitha këto animacione emoji rrjedhin nga modelet klasike të emoji-ve të JoyPixels. Pjesë të këtyre emoji janë plotësisht falas, dhe disa duhet të paguajnë për të përdorur këto emoji të animuara anim. Animacionet falas ofrojnë vetëm formatin gif që ofrojnë tre madhësi🖼: 32px, 64px dhe 128px. Emojitë e tarifave përfshijnë gif, mp4, json dhe mov. Formatet e imazheve përfshijnë png dhe svg.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga JoyPixels, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

ArrayLista e imazheve Emoji siguruar nga Animacion

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion

Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup

Kategoritë: 🏼 Përbërës

Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë

Kategoritë: 🍓 Ushqim dhe Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende

Kategoritë: Aktivitete

Kategoritë: Objekte

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamuj

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Animacion. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Animacion.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Animacion është 203, dhe numri që Animacion nuk jep është 3135.