Tastiera emoji e Apple ishte e disponueshme për herë të parë në Japoni me lëshimin e iPhone OS version 2.2 në 2008. Dhe në 2011, Apple prezantoi emoji në sistemin e tyre operativ desktop me lëshimin e OS X 10.7 Lion💻. Përdoruesit e pajisjeve mobile si iPhone dhe iPad tani mund të shtojnë tastiera emoji përmes [Settings> General> Keyboard] dhe më pas të [😀] në tastierë për të futur emoji.

🔺 iPhone për shembull, pasi përdoruesit të shtojnë tastierën emoji në pajisjen e tyre, ata mund të hapin ndërfaqen e hyrjes së emoji duke shtypur gjatë fytyrën buzëqeshëse në tastierën e pajisjes së tyre. Dhe mund të gjeni emoji që dëshironi duke kërkuar fjalën kyçe në shiritin e kërkimit🔍.

Sa i përket përdoruesve të desktopit dhe laptopëve, mund të përdorni emoji përmes [⌘Control+Command+Space] .

Emoji i Apple mbështet të gjitha emoji-t në versionin e fundit të Unicode. Mund të përdoret në pajisjen Apple si iPhone, iPad, iMac, Macbook etj. Disa pajisje gjithashtu mbështesin Animoji dhe Memoji.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga mollë, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

mollëLista e imazheve Emoji siguruar nga mollë

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi