AU KDDI është një operator i telefonisë mobile në Japoni🗾. Kompania lëshoi versionin e saj të parë të emoji më 1 maj 1999, i cili është bardh e zi. AU lëshoi gjithsej 8 versione të emoji midis 1999 dhe 2012.

Në vitin 2012, AU KDDI njoftoi se për të zvogëluar mospërputhjet e përdoruesit në kuptimin e të njëjtit emoji kur përdorin Email dhe SMS, ata do të ridizajnojnë emoji-t e tyre bazuar në emoji-t e NTT. Në të njëjtën kohë, këto emoji të sapo dizajnuara do të jenë në gjendje të konvertojnë brenda dy pajisjeve të AU dhe NTT. Kjo është arsyeja e ngjashmërisë së emoji-ve të AU dhe DOCOMO.

Oj Emoji i AU-së Emoji i VS NTT


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Aukddi, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

ArrayLista e imazheve Emoji siguruar nga Aukddi

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Aukddi. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Aukddi.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3304. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Aukddi është 633, dhe numri që Aukddi nuk jep është 2671.