Blobmoji është një grup emoji që u prezantua nga Google, i cili u instalua në sistemin e tij operativ Android Android midis 2013 dhe 2017. Në atë kohë, popullariteti i Blobmoji është si një tornado që përfshin botën🌪. Sidoqoftë, me trendin e emoji-ve në fytyrë të rrumbullakët, ky emoji në formë gumdrop u shkëput gradualisht gradually. Për fat të mirë, Google lëshoi pako ngjitëse që shfaqin emoji blob për Gboard dhe Android Messages në ditën Botërore të emoji 2018.

Shënim💡: Këto Blobmoji janë në thelb ngjitës, jo karaktere emoji.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga BlobMoji, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

BlobMojiLista e imazheve Emoji siguruar nga BlobMoji

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije