EmojiAll(flluska) është projektuar vetëm nga EmojiAll dhe trajtohet në një stil të sheshtë që është i ndryshëm nga stili 3D, i cili thekson thjeshtësinë dhe veçoritë simbolike 2D në elementët e dizajnit. Pas heqjes së një pjese të perspektivës, strukturës dhe gradientit, ai lejon që vetë EMOJI të bëhet përsëri thelbi.

Ky është një nga projektet e sapolançuara të EmojiAll në 2022, duke shpresuar t'u tregojmë përdoruesve tanë më shumë modele emoji të stileve të ndryshme.

Ju mund t'i përdorni ato si pulla ose fotografi. Nëse dëshironi t'i përdorni këto imazhe në artikuj, blogje ose lajme, ju lutemi me atribut tek EmojiAll dhe do të ishim mirënjohës nëse mund të shtonit një lidhje.

⚠️Të gjitha imazhet emoji në EmojiAll (flluska) janë të ndaluara për përdorim komercial🚫. Nëse keni ndonjë qëllim bashkëpunimi, ju lutemi ndjehuni të mirëpritur të na kontaktoni .


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga EmojiAll(Flluskë), e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

FlluskëLista e imazheve Emoji siguruar nga EmojiAll(Flluskë)

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga EmojiAll(Flluskë). E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket EmojiAll(Flluskë).

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga EmojiAll(Flluskë) është 223, dhe numri që EmojiAll(Flluskë) nuk jep është 3115.