EmojiAll(klasik) është projektuar vetëm nga EmojiAll dhe përdor forma të thjeshta gjeometrike dhe të bazuara në grafikë për të dizajnuar emoji. Në të njëjtën kohë, dizajni përdor gjithashtu ngjyra të thjeshta, shumë qoshe të rrumbullakosura dhe goditje të theksuara grafike për të shtuar specifikën dhe stilizimin e emoji-ve.

Ky është një nga projektet e sapolançuara të EmojiAll në vitin 2022, duke shpresuar t'u tregojmë përdoruesve tanë më shumë modele emoji të stileve të ndryshme dhe të shtojnë argëtimin dhe mundësitë e pafundme të emoji-ve.

Ju mund t'i përdorni ato si pulla ose fotografi. Nëse dëshironi t'i përdorni këto imazhe në artikuj, blogje ose lajme, ju lutemi me atribut tek EmojiAll dhe do të ishim mirënjohës nëse mund të shtonit një lidhje.

⚠️Të gjitha imazhet emoji në EmojiAll (klasike) janë të ndaluara për përdorim komercial🚫. Nëse keni ndonjë qëllim bashkëpunimi, ju lutemi ndjehuni të mirëpritur të na kontaktoni .


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga EmojiAll(Klasike), e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

KlasikeLista e imazheve Emoji siguruar nga EmojiAll(Klasike)

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion

Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup

Kategoritë: 🏼 Përbërës

Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë

Kategoritë: 🍓 Ushqim dhe Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende

Kategoritë: Aktivitete

Kategoritë: Objekte

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamuj

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga EmojiAll(Klasike). E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket EmojiAll(Klasike).

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga EmojiAll(Klasike) është 214, dhe numri që EmojiAll(Klasike) nuk jep është 3124.