Douyin (TikTok) mbështet të gjitha simbolet emoji, dhe gjithashtu ka qindra emoticons Douyin të dizajnuara në mënyrë të pavarur, shumica e të cilave kanë emoji përkatës. Këto emoticons mund të futen duke përdorur tastierën emoji (meny) në Douyin, ose mund të futen shpejt duke shtuar kllapa katrore "[]" rreth emrit të emoticonit. Për shembull, duke shtypur [微笑] (buzëqeshje) dhe dërgimi i tij do ta konvertojë tekstin në një emoji të ngjashëm me 🙂 dhe do t'ia dërgojë marrësit.

Shënim: Pavarësisht se sa të ngjashëm janë emoticonet dhe emoji-t Douyin, ndryshimi thelbësor i tyre është se të parat janë imazhe dhe të dytat janë personazhe. Ato u krijuan për të zgjidhur problemin që disa emoji të reja ose karaktere të veçanta nuk mund të shfaqeshin gjatë ndërveprimeve sociale (kryesisht sepse disa sisteme nuk i mbështetën në kohë), duke reduktuar barrierat e komunikimit. Ndërsa platformat kryesore mbështesin gjithnjë e më shumë emoji, kjo formë e shprehjes së personazheve është bërë gjithnjë e më e popullarizuar.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Douyin, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

ArrayLista e imazheve Emoji siguruar nga Douyin

Imazhet emër
[V5] [V5]
[给力] [给力]
[嘿哈] [嘿哈]
[加好友] [加好友]
[勾引] [勾引]
[机智] [机智]
[来看我] [来看我]
[灵机一动] [灵机一动]
[困] [困]
[疑问] [疑问]
[泣不成声] [泣不成声]
[小鼓掌] [小鼓掌]
[发呆] [发呆]
[吐血] [吐血]
[酷拽] [酷拽]
[泪奔] [泪奔]
[抠鼻] [抠鼻]
[互粉] [互粉]
[去污粉] [去污粉]
[666] [666]
[舔屏] [舔屏]
[鄙视] [鄙视]
[紫薇别走] [紫薇别走]
[不失礼貌的微笑] [不失礼貌的微笑]
[吐舌] [吐舌]
[呆无辜] [呆无辜]
[白眼] [白眼]
[吃瓜群众] [吃瓜群众]
[绿帽子] [绿帽子]
[皱眉] [皱眉]
[擦汗] [擦汗]
[强] [强]
[如花] [如花]
[奋斗] [奋斗]

emoticonet Douyin dhe emoji-t përkatës

Imazhet emër Emoji përkatës
[微笑] [微笑] 🙂fytyrë pak e qeshur
[害羞] [害羞] 😊fytyrë e qeshur me sy të qeshur
[击掌] [击掌] 🙌njeri që ngre duart
[左上] [左上] 👆gisht tregues i drejtuar lart
[握手] [握手] 🤝shtrëngim duarsh
[18禁] [18禁] 🔞ndalohet nën moshën tetëmbëdhjetë
[菜刀] [菜刀] 🔪thikë kuzhine
[爱心] [爱心] zemër e kuqe
[心碎] [心碎] 💔zemër e thyer
[便便] [便便] 💩kakë
[惊讶] [惊讶] 😲fytyrë e çuditur
[调皮] [调皮] 😛fytyrë me gjuhën jashtë
[礼物] [礼物] 🎁dhuratë e mbështjellë
[蛋糕] [蛋糕] 🎂tortë ditëlindjeje
[派对] [派对] 🎉fishek feste
[不看] [不看] 🙈mos shiko gjëra të këqija
[炸弹] [炸弹] 💣bombë
[憨笑] [憨笑] 😀fytyrë e zgërdheshur
[悠闲] [悠闲] 🚬cigare
[晕] [晕] 😵fytyrë e trullosur
[囧] [囧] 🙄fytyrë me sytë që rrotullohen
[阴险] [阴险] 😏fytyrë e vetëkënaqur
[惊恐] [惊恐] 😨fytyrë e frikësuar
[难过] [难过] 🙁fytyrë pak e vrenjtur
[斜眼] [斜眼] 😒fytyrë e pakënaqur
[左哼哼] [左哼哼] 😤fytyrë me tym nga hunda
[右哼哼] [右哼哼] 😤fytyrë me tym nga hunda
[咒骂] [咒骂] 🤬fytyrë me simbole në gojë
[咖啡] [咖啡] pije e nxehtë
[西瓜] [西瓜] 🍉shalqi
[衰] [衰] 😢fytyrë që qan
[太阳] [太阳] 🌞diell me fytyrë
[月亮] [月亮] 🌜hëna e çerekut të fundit me fytyrë
[发] [发] 🀅Mahjong Tile Green Green
[猪头] [猪头] 🐷fytyrë derri
[凋谢] [凋谢] 🥀lule e vyshkur
[红包] [红包] 🧧zarf i kuq
[拳头] [拳头] grusht i ngritur
[胜利] [胜利] dora e fitores
[抱拳] [抱拳] 🙏duar të mbledhura
[闭嘴] [闭嘴] 🤐fytyrë me gojën e kyçur
[弱] [弱] 👎gishti i madh poshtë
[左边] [左边] 👈gishti tregues që tregon majtas
[右边] [右边] 👉gisht tregues i drejtuar djathtas
[送心] [送心] 🥰fytyrë e qeshur me 3 zemra
[耶] [耶] dora e fitores
[捂脸] [捂脸] 🤦fytyrë me pëllëmbë në ballë
[色] [色] 😍fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre
[打脸] [打脸] 🤕fytyrë me fashë në kokë
[大笑] [大笑] 😄fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur
[哈欠] [哈欠] 🥱fytyrë e mërzitur
[震惊] [震惊] 🤯kokë që shpërthen
[大金牙] [大金牙] 🦷dhëmb
[偷笑] [偷笑] 🤭fytyrë me dorën mbi gojë
[石化] [石化] 😰fytyrë me gojën e hapur dhe djersë të ftohta
[思考] [思考] 🤔fytyrë që mendohet
[可怜] [可怜] 🥺fytyrë qaramane
[嘘] [嘘] 🤫fytyrë që bën "shtttt!"
[撇嘴] [撇嘴] 😕fytyrë e hutuar
[尴尬] [尴尬] 😅fytyrë e qeshur me djersë të ftohta
[笑哭] [笑哭] 😂fytyrë me lot gëzimi
[生病] [生病] 😷fytyrë me maskë mjekësore
[奸笑] [奸笑] 😏fytyrë e vetëkënaqur
[得意] [得意] 😎fytyrë e qeshur me syze dielli
[坏笑] [坏笑] 😬fytyrë e ngërdheshur
[抓狂] [抓狂] 😫fytyrë e lodhur
[钱] [钱] 🤑fytyrë me gjuhë si para
[亲亲] [亲亲] 😚fytyrë që puth me sytë e mbyllur
[恐惧] [恐惧] 😱fytyrë duke ulëritur nga frika
[愉快] [愉快] 😄fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur
[玫瑰] [玫瑰] 🌹trëndafil
[快哭了] [快哭了] 😥fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar
[翻白眼] [翻白眼] 🙄fytyrë me sytë që rrotullohen
[赞] [赞] 👍gishti i madh lart
[鼓掌] [鼓掌] 👏duar që duartrokasin
[感谢] [感谢] 🙏duar të mbledhura
[嘴唇] [嘴唇] 👄gojë
[胡瓜] [胡瓜] 🥒kastravec
[流泪] [流泪] 😢fytyrë që qan
[啤酒] [啤酒] 🍺krikëll birre
[我想静静] [我想静静] 😑fytyrë pa shprehje
[委屈] [委屈] 🙁fytyrë pak e vrenjtur
[飞吻] [飞吻] 😘fytyrë që jep një puthje
[再见] [再见] 👋dorë që tundet
[听歌] [听歌] 🎧kufje
[发怒] [发怒] 😡fytyrë me buzë të varura
[绝望的凝视] [绝望的凝视] 😞fytyrë e zhgënjyer
[看] [看] 🐶fytyrë qeni
[熊吉] [熊吉] 🐻fytyrë ariu
[骷髅] [骷髅] 💀kafkë
[黑脸] [黑脸] 🌚fytyra e hënës së re
[呲牙] [呲牙] 😁fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur
[吐] [吐] 🤮fytyrë që vjell
[流汗] [流汗] 😓fytyrë me djersë të ftohta
[摸头] [摸头] 😌fytyrë e lehtësuar
[红脸] [红脸] 😳fytyrë e skuqur
[尬笑] [尬笑] 😅fytyrë e qeshur me djersë të ftohta
[做鬼脸] [做鬼脸] 😜fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur
[睡] [睡] 😪fytyrë e përgjumur
[惊喜] [惊喜] 🤩fytyrë e magjepsur
[敲打] [敲打] 🤕fytyrë me fashë në kokë
[吐彩虹] [吐彩虹] 🌈ylber
[大哭] [大哭] 😭fytyrë që qan me zë
[比心] [比心] 🤞gishta të kryqëzuar
[强壮] [强壮] 💪muskuli dykrerësh i mbledhur
[碰拳] [碰拳] 🤛grusht i majtë në anën e përparme
[OK] [OK] 👌«ok» me dorë