Emojidex është i vetmi shitës emoji me burim të hapur nga Japan🗾, dhe është gjithashtu i vetmi grup emoji që mbështet animacionin.

Përdoruesit e kompjuterëve dhe laptopëve mund të përdorin emoji-t e tyre duke shkarkuar shtojcat e tyre të shfletuesit. Përdoruesit e celularëve dhe tabletëve mund të përdorin aplikacionin e tyre për të hyrë në emojis📱 të emojidex.

Shënim💡: Disa nga emoji-t e emojidex-it ngarkohen nga vetë përdoruesit, të cilat në thelb janë fotografi, kështu që mund të mos shfaqen.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga EmojiDex, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

EmojiDexLista e imazheve Emoji siguruar nga EmojiDex

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet