EmojiOne është paraardhësi i JoyPixels i cili nisi në vitin 2014. Në fillim, ishte një set emoji krejtësisht falas dhe me burim të hapur. Sidoqoftë, meqenëse licenca me burim të hapur nuk ishte e qëndrueshme, kompania ndryshoi emrin e EmojiOne në JoyPixels për qëllime të strategjisë së markës.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga EmojiOne, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

EmojiOneLista e imazheve Emoji siguruar nga EmojiOne

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga EmojiOne. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket EmojiOne.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga EmojiOne është 1137, dhe numri që EmojiOne nuk jep është 2201.