Emojipedia është një faqe në internet referimi emoji, ka kuptimin dhe përdorimin e zakonshëm të emoji-ve në Standardin Unicode. Në të njëjtën kohë, Emojipedia është gjithashtu një anëtar votues i Konsorciumit Unicode dhe është quajtur "burimi numër një i botës në emoji🏆".

Emojipedia ka modelin e vet emoji bazuar në emoji të Apple. Kur një emoji i ri është gati për t'u lëshuar, Emojipedia do të bëjë imazhin shembull të këtyre emoji-ve të reja, dhe mund të ngjajë ose jo si versione përfundimtare nga secili shitës i platformës. Postimet në blog të Emojipedia gjithashtu përdorin këto emoji.

Në 2015, Emojipedia hyri në partneritetin e saj të parë me Quartz për të lëshuar një aplikacion që lejonte përdoruesit të aksesonin emoji të flamurit të vendit të fshehur më parë në iOS.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Emojipedia, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

EmojipediaLista e imazheve Emoji siguruar nga Emojipedia

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Emojipedia. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Emojipedia.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Emojipedia është 657, dhe numri që Emojipedia nuk jep është 2681.