Facebook mbështet të gjitha emoji-t. Përveç përdorimit të emoji përmes tastierës emoji të pajisjes (telefon celular, kompjuter, etj.), Përdoruesit mund të përdorin gjithashtu butonin e buzëqeshjes [😀] poshtë kutisë së përmbajtjes për të hapur tastierën e emoji për përzgjedhje kur postoni një postim.

Në të njëjtën kohë, Facebook siguron reagime të animuara "emoji" ndaj postimeve, ju mund t'i përdorni këto emoji për të bërë përgjigje të thjeshta për postimet e të tjerëve.

Shënim💡: Këto emoji janë dizenjuar nga vetë Facebook dhe nuk janë të disponueshëm si emoji të standardizuar Unicode. Ndër këto emoji, emoji [Kujdesi] është një mundësi shtesë në përgjigje të COVID-19, tregon një fytyrë të përqafuar që mban një zemër të kuqe❤. [Kujdesi] u shtua në mars, 2020, ju mund ta përdorni për të treguar kujdesin dhe shqetësimin për miqtë tuaj.

Emojis do të tregojë versionin Facebook në kompjuter💻. Sidoqoftë, në pajisjet mobile siç janë telefoni inteligjent ose tableti, emoji-t do të shfaqin versionin e sistemit të pajisjes📱.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Facebook, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

FacebookLista e imazheve Emoji siguruar nga Facebook

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi