Noto Color Emoji është projekti emoji i Google, ai mbështet të gjitha emoji-t në versionin e fundit të Unicode. Jo vetëm të gjitha pajisjet e Google mund të përdorin emoji Noto Color përmes Gboard⌨, por shumica e pajisjeve Android gjithashtu përdorin këto emoji. Mund të hapni ndërfaqen e hyrjes emoji duke shtypur gjatë fytyrën e buzëqeshur [😀] në tastierë.

Në Chromebook të prodhuar nga Google💻, mund të klikoni në butonin e djathtë të miut tuaj🖱 dhe të gjeni opsionin emoji për të hapur tastierën emoji për hyrje.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Google, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

GoogleLista e imazheve Emoji siguruar nga Google

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi