Kur Konsorciumi Unicode vendos të lëshojë një emoji të ri, shitësit që marrin lajmet do të fillojnë të hartojnë emoji në stilin e tyre. Më poshtë janë emoji të dizenjuara nga HTC.

Emoji-t e HTC-së mund të shfaqen në pajisje të tilla si HTC 10 dhe HTC U11. Sidoqoftë, në vitin 2016, këto emoji u eliminuan në konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të emoji😔, tani HTC përdor grupin emoji Noto Color të Google.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga HTC, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

HTCLista e imazheve Emoji siguruar nga HTC

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga HTC. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket HTC.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga HTC është 886, dhe numri që HTC nuk jep është 2452.