JoyPixels u quajt EmojiOne para 28 Marsit 2019. Në fillim, ishte një grup emoji krejtësisht falas dhe me burim të hapur. Sidoqoftë, meqenëse licenca me burim të hapur nuk ishte e qëndrueshme, kompania ndryshoi emrin e EmojiOne në JoyPixels për qëllime të strategjisë së markës.

Përdoruesit e Apple mund të shkarkojnë ngjitëse emoji JoyPixels nga dyqani i aplikacioneve dhe përdoruesit e Android mund të përdorin emoji JoyPixels duke shkarkuar imazhe emoji në faqen e tyre zyrtare. Disa nga imazhet emoji nga JoyPixels janë falas dhe disa imazhe janë në dispozicion nën licencat e paguara.

Shënim: Emojitë e JoyPixels janë në thelb ngjitëse, jo karaktere emoji.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga JoyPixels, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

JoyPixelsLista e imazheve Emoji siguruar nga JoyPixels

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi