Kur Konsorciumi Unicode vendos të lëshojë një emoji të ri, shitësit që marrin lajmet do të fillojnë të dizajnojnë emoji-t në stilin e tyre. Më poshtë janë emoji të krijuara nga LG.

LG projektoi emoji-t e saj për sistemin e saj LG UX, por këto emoji dikur ishin eliminuar në konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të emoji-ve😔. Midis 2017 dhe 2021, LG përdori grupin e emoji-ve Noto Color të Google. Sidoqoftë, në vitin 2021, emoji LG rikthehet përsëri dhe madje zgjerohet në pajisjet LG Velvet.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga LG, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

LGLista e imazheve Emoji siguruar nga LG

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi