Segoe UI Emoji është projekti emoji i Microsoft, i cili mund të përdoret në pajisjet e sistemit Microsoft.

Nën Windows 10, përdoruesit e kompjuterit dhe laptopit mund të hapin tastierën emoji përmes butonave të shkurtoreve [Win+.] Ose [Win+;] , ndërsa përdoruesit e tabletave dhe celularëve mund të përdorin emoji duke trokitur në fytyrën e buzëqeshjes [😀] në tastierën e pajisjes.

Shënim💡: Disa aplikacione mund të shfaqin një emoji bardh e zi (të tilla si Notepad).


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Microsoft, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

MicrosoftLista e imazheve Emoji siguruar nga Microsoft

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi