Ekipet e Microsoft është pjesë e familjes Microsoft 365 , është një platformë e pronarit e komunikimit biznesi e zhvilluar nga Microsoft, që ofron biseda dhe video konferenca në hapësirën e punës, ruajtjen e skedarëve dhe integrimin e aplikacioneve.

Microsoft prezantoi emoji-t e tij të reja 3D me dizajn të rrjedhshëm në Ditën Botërore të Emoji-t 2021. Ai ka mbi 800 dizajne të animuara, madje përmban emoji që nuk janë në rekomandimet e Unicode, si emo, majmun i lezetshëm, biseksual i flamurit, etj.

Mund t'i përdorni vetëm në Microsoft Teams për momentin.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Microsoft Teams, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

Microsoft TeamsLista e imazheve Emoji siguruar nga Microsoft Teams

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi