Mozilla Firefox 禱sht禱 nj禱 shfletues uebi falas dhe me burim t禱 hapur. N禱 vitin 2014, Mozilla filloi projektin emoji Firefox Fxemojis , q禱 synonte t禱 shtonte disa emoji falas, me cil禱si t禱 lart禱 dhe me burim t禱 hapur n禱 aplikacionin e komunikimit t禱 Firefox OS (SMS / MMS). Karakteristika m禱 e madhe e emojive t禱 Firefox-it jan禱 ato shum禱 vizatimor禱 dhe t禱 lezetsh禱m, dhe me nj禱 stil t禱 animacionit amerikan.


M禱 posht禱 禱sht禱 nj禱 list禱 e fotove Emoji t禱 krijuara nga mozilla, e cila 禱sht禱 e ndar禱 n禱 10 pjes禱 sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, s禱 cil禱s i p禱rket kategoria, p禱rfshir禱 fotografin禱 Emoji dhe emrin e shkurt禱r p禱rkat禱s.

Ju mund t禱 klikoni n禱 fotografi ose tekst p禱r t禱 hyr禱 n禱 faqen e dedikuar t禱 k禱tij Emoji dhe p禱r t禱 par禱 p禱rshkrimin, shembujt e p禱rdorimit, t禱 dh禱nat teknike, fotografit禱 e shit禱sve t禱 tjer禱 dhe informacionin m禱 t禱 holl禱sish禱m t禱 k禱tij Emoji.

N禱se jeni duke p禱rdorur nj禱 telefon celular, mund t禱 shtypni dhe mbani figur禱n Emoji p禱r t禱 shfaqur menun禱 dhe m禱 pas t禱 zgjidhni t禱 shkarkoni ose ndani foton.

N禱se jeni duke p禱rdorur nj禱 kompjuter, mund t禱 klikoni me t禱 djatht禱n n禱 foton Emoji p禱r t禱 shfaqur menun禱 dhe m禱 pas t禱 zgjidhni t禱 shkarkoni ose kopjoni foton.

mozillaLista e imazheve Emoji siguruar nga mozilla

Kategorit禱: Buz禱qeshje & Emocione

Kategorit禱: Njer禱zit & Trupi

Kategorit禱: Ton i l禱kur禱s dhe stili i flok禱ve

Kategorit禱: Kafsh禱t & Natyra

Kategorit禱: Ushqim & Pije

Kategorit禱: Udh禱timi & Vendet

Kategorit禱: Aktivitetet

Kategorit禱: Objektet

Kategorit禱: Simbole

Kategorit禱: Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji t禱 dizenjuara nga mozilla. E drejta e kopjimit e fotove Emoji n禱 k禱t禱 faqe i p禱rket mozilla.

Numri i p禱rgjithsh禱m i Emoji-ve m禱 t禱 rinj 禱sht禱 3338. Numri i fotove Emoji t禱 siguruara nga mozilla 禱sht禱 848, dhe numri q禱 mozilla nuk jep 禱sht禱 2490.