Emoji si një "gjuhë e ndërkombëtarizuar", shumica e projekteve të mirënjohura emoji vijnë nga kompani të mëdha teknologjike si Apple dhe Google, kështu që licenca për t'i përdorur ato është shumë e vështirë të merret. Në mënyrë që të promovojë përdorimin e emoji, një grup emoji me burim të lirë dhe të hapur --— ishte shfaqur OpenMojis🐣.

Emoji nga OpenMojis kanë një stil shumë unik. Këto emoji me figura ngjitëse duket se janë të ngjashme me ato emoji japoneze që nga vitet e para. Ju mund të shkarkoni çdo emoji të OpenMojis nga grupi emoji i shfaqur në këtë faqe në internet. Përveç emoji standard, ka shumë ikona unike që përdoruesit mund t'i marrin plotësisht falas🈚.

Application Aplikacioni OpenMojis është i disponueshëm për shkarkim në Apple Store, ai siguron kopjimin dhe ngjitjen e emojive të tyre. Sidoqoftë, ato janë vetëm afishe, jo karaktere emoji.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga OpenMoji, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

OpenMojiLista e imazheve Emoji siguruar nga OpenMoji

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi