'Mostra' në fakt nuk është një platformë, përkundrazi është një grup fotografish të kandidatëve për emoji të lëshuara nga Unicode Consortium para njoftimit zyrtar të emoji -ve të rinj.

Konsorciumi Unicode është një organizatë jofitimprurëse e përkushtuar për 'zhvillimin, mirëmbajtjen dhe promovimin e standardeve dhe të dhënave të ndërkombëtarizimit të softuerit' , veçanërisht standardin unicode.

Site Faqja zyrtare e Unicode Consortium

Kur duam një emoji të ri, duhet të paraqesim një propozim në Unicode Consortium dhe gjithashtu duhet të plotësojë shumë kërkesa. Një nga kërkesat është që ju duhet të bëni një mostër të imazhit me ngjyra dhe një mostër të imazhit bardh e zi për secilin emoji të propozuar , dhe kjo është lindja e emojis 'mostrës'. Sidoqoftë, edhe nëse emoji kalon aplikacionin, imazhi i tij përfundimtar zyrtar mund të jetë i ndryshëm nga propozimi juaj origjinal. Lexoni më shumë rreth: Si të paraqisni një Emoji të Ri


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Sample, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

SampleLista e imazheve Emoji siguruar nga Sample

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Sample. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Sample.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 6072. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Sample është 58, dhe numri që Sample nuk jep është 6014.