skype është një aplikacion chat në pronësi të Microsoft, i cili është i disponueshëm në platforma të ndryshme të tastierës së desktopit, celularëve dhe lojërave video. Ai siguron një platformë telekomunikacioni që ofron video chat dhe thirrje zanore falas, mesazhe të çastit, transferim skedarësh, emoji dhe veçori të tjera për përdoruesit.

skype ofron emoji, GIF, afishe dhe Mojis për të zgjedhur. Ju mund të zgjidhni çdo emoji që ju pëlqen nga 🙂 i Shprehjes në dritaren IM (duke zgjedhur 🙂 në panelin e bisedës) ose përdorni disa shkurtore të tastierës (thjesht rri pezull mbi një emoji në panel, do të shihni shkurtoren e tij të tastierës⌨️). Për më tepër, për emoji me pika gri, mund të bëni ndonjë ndryshim para se të dërgoni.

skype jo vetëm që ka emoji -t klasike, por gjithashtu ka disa emotikona shumë krijues të krijuar nga vetë ata, siç është kostumi i Día de Muertos, grabitës, etj.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Skype, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

SkypeLista e imazheve Emoji siguruar nga Skype

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Skype. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Skype.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Skype është 1684, dhe numri që Skype nuk jep është 1654.