SoftBank (i njohur si J-Phone në atë kohë) është një operator i telefonisë mobile në Japoni. Nga 1997 në 2016, kompania krijoi një set unik emoji.

Meqenëse SoftBank është furnizuesi i vetëm 🍎iPhone 3G në Japoni, emoji i krijuar nga SoftBank ka ndikuar kryesisht në emoji të Apple. Megjithatë, më pas ata kishin pikëpamje të ndryshme në lidhje me emoji, në 2016, Softbank njoftoi se nuk do të azhurnonte më emoji-t e tyre. Aktualisht, SoftBank përdor emoji Google Noto Color në pajisjet e tyre që mbështesin Android 7.0 ose version më të lartë.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Softbank, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

SoftbankLista e imazheve Emoji siguruar nga Softbank

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion

Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup

Kategoritë: 🏼 Përbërës

Kategoritë: 🐵 Kafshë dhe Natyrë

Kategoritë: 🍓 Ushqim dhe Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtime dhe Vende

Kategoritë: Aktivitete

Kategoritë: Objekte

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamuj

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Softbank. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Softbank.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3338. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Softbank është 749, dhe numri që Softbank nuk jep është 2589.