Symbola siguron karaktere emoji nga Unicode 7.0. Sidoqoftë, duke folur rreptësisht, Symbola nuk është një grup emoji, është në të vërtetë një font ikonë për hartat. Përveç emojis, Symbola gjithashtu përmban skripte, simbole të veçanta që mbështeten nga The Unicode Standard, dhe është plotësisht falas dhe me burim të hapur.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Symbola, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

SymbolaLista e imazheve Emoji siguruar nga Symbola

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Symbola. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Symbola.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3304. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Symbola është 1211, dhe numri që Symbola nuk jep është 2093.