Telegram është një softuer i mesazheve të menjëhershme (IM) me burim të lirë dhe të hapur, ndër-platformë, me bazë cloud. Ai siguron thirrje video të koduara nga njëra anë në tjetrën, thirrje zanore, mesazhe të çastit, transferim skedarësh, emoji dhe veçori të tjera për përdoruesit.

Telegram përdor emoji-t e Apple si emojit e tyre të lindur në platformë. Ajo jo vetëm që ka grupin emoji klasik, por gjithashtu bën disa nga këto emoji të animuara, të cilat në një moment mund t'i bëjnë këto emoji më të gjalla dhe të përmbajnë më shumë ndjenja. Thjesht merrni një emoji në pajisjen tuaj dhe ia dërgoni dikujt, mund të animohet!


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Telegram, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

TelegramLista e imazheve Emoji siguruar nga Telegram

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi

Kategoritë: 🏼 Ton i lëkurës dhe stili i flokëve

Kategoritë: 🐵 Kafshët & Natyra

Kategoritë: 🍓 Ushqim & Pije

Kategoritë: 🚌 Udhëtimi & Vendet

Kategoritë: Aktivitetet

Kategoritë: Objektet

Kategoritë: 🛑 Simbole

Kategoritë: 🏁 Flamujt

Kjo faqe rendit imazhet Emoji të dizenjuara nga Telegram. E drejta e kopjimit e fotove Emoji në këtë faqe i përket Telegram.

Numri i përgjithshëm i Emoji-ve më të rinj është 3304. Numri i fotove Emoji të siguruara nga Telegram është 250, dhe numri që Telegram nuk jep është 3054.