Twemoji është një projekt me burim të hapur emoji i krijuar nga Twitter🕊. Përveç përdorimit të tastierës emoji të pajisjes (telefon celular, tablet, kompjuter, etj.), Përdoruesit mund të klikojnë edhe në fytyrën buzëqeshëse [😀] poshtë kutisë së përmbajtjes për të thirrur tastierën emoji për përzgjedhje.

Twitter gjithashtu prezantoi disa emoji të rrallë të quajtur "Hashflags" për disa ngjarje specifike ose tema të nxehta. Kur të postoni [#a specific topic] në Twitter, ky Hashflag do të shfaqet në cicërimën tuaj për një periudhë kohe.

🔺 Hashflags në Twitter. Duhet të theksohet se këto Hashflags janë fotografi, të cilat janë krejtësisht të ndryshme nga personazhet emoji.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Cicëroj, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

CicërojLista e imazheve Emoji siguruar nga Cicëroj

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje & Emocione

Kategoritë: 👌 Njerëzit & Trupi