WhatsApp është një aplikacion bisede i zotëruar nga Facebook, ai mbështet përdoruesit të dërgojnë mesazhe me tekst dhe mesazhe zanore, të bëjnë thirrje zanore dhe video dhe të dërgojnë emoji, imazhe, dokumente, vendndodhje të përdoruesve dhe përmbajtje tjetër. Emoji-t e WhatsApp përdoren në të gjitha platformat e mesazheve të tilla si Android, iOS dhe Ueb.


Më poshtë është një listë e fotove Emoji të krijuara nga Whatsapp, e cila është e ndarë në 10 pjesë sipas 10 kategorive. Secila kategori rendit Emoji-t, së cilës i përket kategoria, përfshirë fotografinë Emoji dhe emrin e shkurtër përkatës.

Ju mund të klikoni në fotografi ose tekst për të hyrë në faqen e dedikuar të këtij Emoji dhe për të parë përshkrimin, shembujt e përdorimit, të dhënat teknike, fotografitë e shitësve të tjerë dhe informacionin më të hollësishëm të këtij Emoji.

Nëse jeni duke përdorur një telefon celular, mund të shtypni dhe mbani figurën Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose ndani foton.

Nëse jeni duke përdorur një kompjuter, mund të klikoni me të djathtën në foton Emoji për të shfaqur menunë dhe më pas të zgjidhni të shkarkoni ose kopjoni foton.

WhatsappLista e imazheve Emoji siguruar nga Whatsapp

Kategoritë: 😂 Buzëqeshje dhe Emocion

Kategoritë: 👌 Njerëz dhe Trup