Politika e privatësisë

emojiall.com i kushton shumë rëndësi privatësisë së përdoruesit, ne vendosim ndjenjën dhe përvojën e përdoruesit në radhë të parë. Prandaj, për të maksimizuar privatësinë dhe sigurinë e informacionit të përdoruesit, emojiall.com nuk përdor cookie si parazgjedhje në funksionet dhe shërbimet e saj të internetit, përveç hyrjes.

Ju lutemi, lexoni me kujdes këtë politikë të privatësisë, sepse duke përdorur emojiall.com, ju po pranoni se kuptoni dhe pranoni kushtet e kësaj politike të privatësisë.

Kjo politikë e privatësisë zbatohet vetëm për të gjitha produktet dhe shërbimet e ofruara në këtë faqe interneti, por nuk zbatohet për praktikat e palëve të treta të përfshira në këtë faqe interneti dhe lidhjet me faqet e tjera të internetit.

Mbledhja e informacionit

Ne mbledhim lloje të ndryshme informacioni, ato janë:

  • Skedari i regjistrit të serverit. Është pjesë e procesit standard të hosteve të serverëve, informacioni i regjistrit përfshin përmbajtje të tilla si Protokolli i Internetit (adresa IP), lloji i shfletuesit, përdorimi i gjuhës dhe koha e hyrjes.
  • Regjistrimi, komentimi, redaktimi dhe lidhja. Nëse postoni një koment, modifikoni, na kontaktoni ose regjistrohuni, identifikohuni, ne do të mbledhim informacione të tilla si komenti, data, emri i përdoruesit, adresa IP, adresa e postës elektronike që keni dhënë dhe informacione të tjera.
  • Funksioni i kërkimit. Kur përdorim shërbimin e kërkimit në këtë faqe interneti, ne do të mbledhim informacione të tilla si atë që përdoruesit po kërkojnë, ora dhe data, nëse ka sukses apo jo, adresa e faqes së internetit dhe versioni i shfletuesit.

Palët e treta mbledhin lloje të ndryshme informacioni, ato janë:

  • Google Ads. Ne përdorim Shërbimet e reklamimit të Google, ky shërbim na lejon të shfaqim reklama në përmbajtjen e faqes sonë të internetit. Google përdor kuki për të kuptuar preferencat e përdoruesve dhe i lejon reklamuesit të synojnë përmbajtjen e tyre të reklamave bazuar në interesat e përdoruesve, në mënyrë që ata të vazhdojnë të ofrojnë përvoja më të mira për përdoruesit. Ju lutemi kontrolloni Politikën e Privatësisë për Google AdSense .
  • Analiza e Google. Përdoret për të dhënat statistikore dhe analitike të faqes në internet, Google përdor DART Cookie për të mbledhur informacione jo-personale të identifikueshme (jo-PII) dhe për të mos gjurmuar informacionet tuaja personale si emri, adresa e postës elektronike, adresa e shtëpisë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni të dilni nga "Analiza e Google", ju lutemi kontrolloni opsionet e disponueshme aktualisht për tërheqje .
  • Cloudflare. Ai ofron optimizimin e trafikut të internetit dhe shërbimin e shpërndarjes në këtë faqe interneti. Kur identifikon trafikun dhe sulmin me qëllim të keq në internet, ai përdor cookie për të filtruar trafikun dhe për të përdorur informacionin e mbledhur për analizë. Ju lutemi kontrolloni politikën e privatësisë së Cloudflare .

Zbulimi i informacionit

Ne nuk do të ndajmë ose shesim asnjë nga informacionet tuaja personale palëve të treta të palidhura. Megjithatë, këtu janë disa situata në të cilat informacionet e përdoruesit mund të bëhen publike:

  • Përdoruesit ranë dakord ose publikojnë informacionet e tyre personale vetë.
  • Detyrim ligjor. Me kërkesë të vlefshme të qeverisë ose ligjit, disa nga informacionet e përdoruesit mund të bëhen publike.
  • Për të mbrojtur palët e treta dhe të drejtat dhe interesat tona legjitime, për personin ose grupin që komprometojnë ose sulmojnë këto faqe interneti, publikojnë informacione të paligjshme në këtë faqe interneti, informacionet e tyre do t'i raportojnë Ofruesit të Shërbimit të Internetit, operatorëve të telekomit ose palëve të tjera të treta (agjencitë e zbatimit të ligjit ).

Mbrojtja e privatësisë së fëmijëve

Ne nuk ofrojmë shërbime për fëmijët nën moshën 13 vjeç (ose moshën e vendit/rajonit tuaj) dhe nuk i mbledhim me vetëdije këto informacione. Çdo person nën 13 vjeç ka nevojë për pëlqimin e prindërve të tij ose të kujdestarit tjetër për të përdorur produktet ose shërbimet e emojiall.com.

Lidhje me faqet e tjera të internetit

emojiall.com përmban lidhje me faqet e internetit dhe reklamat e tjera. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për politikat e privatësisë, sigurinë, procedurat, produktet, praktikat e këtyre faqeve të internetit të palëve të treta.

Këto faqe interneti të palëve të treta kanë përmbajtjen dhe politikat e tyre të privatësisë, nëse klikoni në këto lidhje, do të tregoni një faqe interneti të palës së tretë. Ne ju rekomandojmë fuqimisht të kontrolloni politikën e privatësisë së çdo faqe interneti që vizitoni.

Përditësimet e politikës së privatësisë

emojiall.com do ta rishikojë dhe përditësojë këtë politikë të privatësisë në çdo kohë, sa herë që ajo përditësohet, ne do të ndryshojmë datën e hyrjes në fuqi me efekt të menjëhershëm dhe pa paralajmërim, shpresojmë që ta rishikoni periodikisht këtë politikë të privatësisë. Nëse vazhdoni të shfletoni dhe përdorni këtë faqe interneti, ju pranoni dhe pranoni të jeni të detyruar nga kjo politikë e privatësisë.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë politikë të privatësisë, ju lutemi na kontaktoni .

Rishikimi i fundit në

12 01, 2020

Ju lutemi vini re⚠: Faqet në disa gjuhë përkthehen automatikisht dhe mund të mos pasqyrojnë saktësinë ose qëllimin e përmbajtjes origjinale. Ne rekomandojmë t'i referoheni versioneve angleze dhe kineze për informacionin më të saktë.