Karakteri Emoji është një karakter që ka vetinë Emoji. Këto karaktere rekomandohen të përdoren si emoji. Në skedarin emoji-data.txt të siguruar zyrtarisht nga Konsorciumi Unicode, ekziston një fushë e pronës, e cila liston Emoji-t e përfshirë sipas pronës së Emoji, Emoji_Presentation, Emoji_Modifier, Emoji_Modifier_Base, Emoji_Component dhe Extended_Pictographic. Më poshtë është një listë e Emoji-t e përfshirë në pronën Emoji, duke përfshirë pikën e kodit, versionin Unicode, Emoji dhe emrin e shkurtër. Udhëzues Përdorues: Isfarë është Emoji pronë

Pika e kodit Versioni i unikodeve Simbol Emoji
0023 1.1 # thurje
002A 1.1 * yll
0030 1.1 0 zero shifrore
0031 1.1 1 një shifër
0032 1.1 2 shifra dy
0033 1.1 3 shifra tre
0034 1.1 4 shifra katër
0035 1.1 5 shifra pesë
0036 1.1 6 shifra gjashtë
0037 1.1 7 shifra shtatë
0038 1.1 8 shifra tetë
0039 1.1 9 shifra nëntë
00A9 1.1 © të drejtat e autorit
00AE 1.1 ® i regjistruar
203C 1.1 ‼ dy pikëçuditje
2049 3.0 ⁉ shenja e pikëpyetjes dhe pikëçuditjes
2122 1.1 ™ markë tregtare
2139 3.0 ℹ informacion
2194 1.1 ↔ shigjetë majtas-djathtas
2195 1.1 ↕ shigjeta lart-poshtë
2196 1.1 ↖ shigjeta lart-majtas
2197 1.1 ↗ shigjeta lart-djathtas
2198 1.1 ↘ shigjetë poshtë djathtas
2199 1.1 ↙ shigjetë poshtë majtas
21A9 1.1 ↩ shigjetë djathtas e përkulur majtas
21AA 1.1 ↪ shigjeta majtas me hark djathtas
231A 1.1 ⌚ orë
231B 1.1 ⌛ orë me rërë
2328 1.1 ⌨ tastierë
23CF 4.0 ⏏ butoni i nxjerrjes
23E9 6.0 ⏩ butoni përpara shpejt
23EA 6.0 ⏪ butoni i kthimit shpejt
23EB 6.0 ⏫ butoni lart shpejt
23EC 6.0 ⏬ butoni poshtë shpejt
23ED 6.0 ⏭ butoni i këngës tjetër
23EE 6.0 ⏮ butoni i këngës së fundit
23EF 6.0 ⏯ butoni i luajtjes ose pauzës
23F0 6.0 ⏰ orë me zile
23F1 6.0 ⏱ kronometër
23F2 6.0 ⏲ kohëmatës
23F3 6.0 ⏳ orë me rërë që rrjedh
23F8 7.0 ⏸ butoni i pauzës
23F9 7.0 ⏹ butoni i ndalimit
23FA 7.0 ⏺ butoni i regjistrimit
24C2 1.1 Ⓜ «M» e rrethuar
25AA 1.1 ▪ katror i vogël i zi
25AB 1.1 ▫ katror i vogël i bardhë
25B6 1.1 ▶ butoni i luajtjes
25C0 1.1 ◀ butoni i kthimit prapa
25FB 3.2 ◻ katror mesatar i bardhë
25FC 3.2 ◼ katror mesatar i zi
25FD 3.2 ◽ katror mesatarisht i vogël i bardhë
25FE 3.2 ◾ katror mesatarisht i vogël i zi
2600 1.1 ☀ diell
2601 1.1 ☁ re
2602 1.1 ☂ çadër
2603 1.1 ☃ njeri prej bore
2604 1.1 ☄ kometë
260E 1.1 ☎ telefon
2611 1.1 ☑ kutia e votimit me shenjën e zgjedhjes
2614 4.0 ☔ çadër me pika shiu
2615 4.0 ☕ pije e nxehtë
2618 4.1 ☘ tërfil
261D 1.1 ☝ gisht tregues që tregon lart
2620 1.1 ☠ kafkë me kocka të kryqëzuara
2622 1.1 ☢ rrezik radioaktiv
2623 1.1 ☣ rrezik biologjik
2626 1.1 ☦ kryq ortodoks
262A 1.1 ☪ yll dhe gjysmëhënë
262E 1.1 ☮ simboli i paqes
262F 1.1 ☯ jin jang
2638 1.1 ☸ rrota e darmës
2639 1.1 ☹ fytyrë e vrenjtur
263A 1.1 ☺ fytyrë e qeshur
2640 1.1 ♀ shenja femër
2642 1.1 ♂ shenja mashkull
2648 1.1 ♈ dashi
2649 1.1 ♉ demi
264A 1.1 ♊ binjakët
264B 1.1 ♋ gaforrja
264C 1.1 ♌ luani
264D 1.1 ♍ virgjëresha
264E 1.1 ♎ peshorja
264F 1.1 ♏ akrepi
2650 1.1 ♐ shigjetari
2651 1.1 ♑ bricjapi
2652 1.1 ♒ ujori
2653 1.1 ♓ peshqit
265F 1.1 ♟ gur shahu
2660 1.1 ♠ figurë maç
2663 1.1 ♣ figura spathi
2665 1.1 ♥ figurë kupë
2666 1.1 ♦ figurë karo
2668 1.1 ♨ llixhë
267B 3.2 ♻ simboli i riciklimit
267E 4.1 ♾ pafundësi
267F 4.1 ♿ karrocë me rrota
2692 4.1 ⚒ çekiç dhe kazmë
2693 4.1 ⚓ spirancë
2694 4.1 ⚔ shpata të kryqëzuara

Faqet