Baza e modifikuesit Emoji është një karakter pamja e të cilit mund të modifikohet nga një modifikues emoji pasues në një sekuencë të modifikuesit emoji. Në skedarin emoji-data.txt të siguruar zyrtarisht nga Konsorciumi Unicode, ekziston një fushë e pronës, e cila liston Emoji-t e përfshirë sipas pronës së Emoji, Emoji_Presentation, Emoji_Modifier, Emoji_Modifier_Base, Emoji_Component dhe Extended_Pictographic. Më poshtë është një listë e Emoji-t e përfshirë në pronën Emoji Baza Redaktuese, duke përfshirë pikën e kodit, versionin Unicode, Emoji dhe emrin e shkurtër. Udhëzues Përdorues: Isfarë është Emoji pronë

Pika e kodit Versioni i unikodeve Simbol Emoji
261D 1.1 ☝ gisht tregues që tregon lart
26F9 5.2 ⛹ njeri me top
270A 6.0 ✊ grusht i ngritur
270B 6.0 ✋ dorë e ngritur
270C 1.1 ✌ dora e fitores
270D 1.1 ✍ dorë që shkruan
1F385 6.0 🎅 babagjyshi i krishtlindjes
1F3C2 6.0 🏂 sërfist në borë
1F3C3 6.0 🏃 vrapues
1F3C4 6.0 🏄 sërfist
1F3C7 6.0 🏇 gara me kuaj
1F3CA 6.0 🏊 notar
1F3CB 7.0 🏋 peshëngritës
1F3CC 7.0 🏌 lojtar golfi
1F442 6.0 👂 vesh
1F443 6.0 👃 hundë
1F446 6.0 👆 gisht tregues i drejtuar lart
1F447 6.0 👇 gisht tregues i drejtuar poshtë
1F448 6.0 👈 gishti tregues që tregon majtas
1F449 6.0 👉 gisht tregues i drejtuar djathtas
1F44A 6.0 👊 grusht që vjen
1F44B 6.0 👋 dorë që tundet
1F44C 6.0 👌 «ok» me dorë
1F44D 6.0 👍 gishti i madh lart
1F44E 6.0 👎 gishti i madh poshtë
1F44F 6.0 👏 duar që duartrokasin
1F450 6.0 👐 duar të hapura
1F466 6.0 👦 djalë
1F467 6.0 👧 vajzë
1F468 6.0 👨 burrë
1F469 6.0 👩 grua
1F46A 6.0 👪 familje
1F46B 6.0 👫 burrë dhe grua që kapin duart
1F46C 6.0 👬 dy burra të kapur për duarsh
1F46D 6.0 👭 dy gra të kapura për duarsh
1F46E 6.0 👮 polic
1F46F 6.0 👯 gra duke festuar
1F470 6.0 👰 nuse me vello
1F471 6.0 👱 njeri biond
1F472 6.0 👲 burrë me kapelë kineze
1F473 6.0 👳 burrë me çallmë
1F474 6.0 👴 burrë i moshuar
1F475 6.0 👵 grua e moshuar
1F476 6.0 👶 bebe
1F477 6.0 👷 punëtor ndërtimi
1F478 6.0 👸 princeshë
1F47C 6.0 👼 engjëll bebe
1F481 6.0 💁 personi i sportelit të informacionit
1F482 6.0 💂 ushtar garde
1F483 6.0 💃 grua që kërcen
1F485 6.0 💅 manikyr
1F486 6.0 💆 masazh fytyre
1F487 6.0 💇 prerje flokësh
1F48F 6.0 💏 puthje
1F491 6.0 💑 çift me zemër
1F4AA 6.0 💪 muskuli dykrerësh i mbledhur
1F574 7.0 🕴 burrë me kostum që ngrihet
1F575 7.0 🕵 detektiv
1F57A 9.0 🕺 burrë që kërcen
1F590 7.0 🖐 dorë e ngritur me gishtat të hapur
1F595 7.0 🖕 gishti i mesit
1F596 7.0 🖖 përshëndetja e vulkanit
1F645 6.0 🙅 «jo» me gjeste
1F646 6.0 🙆 «në rregull» me gjeste
1F647 6.0 🙇 njeri i përkulur
1F64B 6.0 🙋 njeri i gëzuar që ngre dorën
1F64C 6.0 🙌 njeri që ngre duart
1F64D 6.0 🙍 njeri i vrenjtur
1F64E 6.0 🙎 njeri i pakënaqur
1F64F 6.0 🙏 duar të mbledhura
1F6A3 6.0 🚣 varkë me rrema
1F6B4 6.0 🚴 çiklist
1F6B5 6.0 🚵 çiklist në mal
1F6B6 6.0 🚶 këmbësor
1F6C0 6.0 🛀 njeri që lahet
1F6CC 7.0 🛌 njeri në krevat
1F90C 13.0 🤌 gishta të mbledhur
1F90F 12.0 🤏 dorështrënguar
1F918 8.0 🤘 shenja e brirëve
1F919 9.0 🤙 dorë me shenjën “më telefono”
1F91A 9.0 🤚 dorë e ngritur nga ana e kurrizit
1F91B 9.0 🤛 grusht i majtë në anën e përparme
1F91C 9.0 🤜 grusht i djathtë në anën e përparme
1F91D 9.0 🤝 shtrëngim duarsh
1F91E 9.0 🤞 gishta të kryqëzuar
1F91F 10.0 🤟 gjesti "të dua"
1F926 9.0 🤦 fytyrë me pëllëmbë në ballë
1F930 9.0 🤰 grua shtatzënë
1F931 10.0 🤱 gji
1F932 10.0 🤲 pëllëmbë të bashkuara
1F933 9.0 🤳 foto vetjake
1F934 9.0 🤴 princ
1F935 9.0 🤵 person me kostum
1F936 9.0 🤶 gjyshe krishtlindjesh
1F937 9.0 🤷 ngritje supesh
1F938 9.0 🤸 kapërdimje
1F939 9.0 🤹 zhongler
1F93C 9.0 🤼 mundës
1F93D 9.0 🤽 vaterpolo
1F93E 9.0 🤾 hendboll

Faqet