Modifikuesi i emoji është një karakter që mund të përdoret për të modifikuar pamjen e një emoji paraardhës në një sekuencë të modifikuesit të emoji. Në skedarin emoji-data.txt të siguruar zyrtarisht nga Konsorciumi Unicode, ekziston një fushë e pronës, e cila liston Emoji-t e përfshirë sipas pronës së Emoji, Emoji_Presentation, Emoji_Modifier, Emoji_Modifier_Base, Emoji_Component dhe Extended_Pictographic. Më poshtë është një listë e Emoji-t e përfshirë në pronën Redakto emoji, duke përfshirë pikën e kodit, versionin Unicode, Emoji dhe emrin e shkurtër. Udhëzues Përdorues: Isfarë është Emoji pronë