😂 (face with tears of joy) Tag Cloud - emojiall.com

Kjo është një faqe liste e të gjithë grafikëve të marrëdhënieve të emoji-ve. Emoji-t shfaqen në të majtë të listës më poshtë, dhe grafikët përkatës të marrëdhënieve të tyre shfaqen në të djathtë të listës. Mund të klikoni "Më shumë" për të konsultuar grafikun e plotë të marrëdhënieve të secilit emoji.
Emoji Relationship Graph është rezultat i përpunimit të teksteve reale përmes algoritmit të mësimit të makinerive. Ne përdorëm algoritmin për të llogaritur dhe analizuar të gjitha tweet-et që përmbajnë emoji nga viti 2018.01 deri në 2021.11 për të gjetur ngjashmërinë e emoji-ve të ndryshëm për sa i përket kuptimit dhe përdorimit, dhe e paraqitëm rezultatin në një grafik. Mund të zbulojë disa përdorime dhe kuptime të fshehura të emoji-ve dhe të lehtësojë përdoruesit të kuptojnë më shumë rreth emoji-ve. Për më shumë detaje: Emoji Relationship Graph
Kjo analizë është nga analiza gjuhësore dhe mësimi i makinerisë i 812 milionë mostrave publike të tweet-eve që përmbajnë emoji, që është një rezultat relativisht i saktë me rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë atë. E drejta e autoritEmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni .


Lidhje të ngjashme

Lista e emoji-ve të lidhura

Emoji Emoji të ngjashme Lidhje
😀 fytyrë e zgërdheshur 👍 😁 😃 👍🏻 👍🏽... Akoma
😃 fytyrë e qeshur me gojën e hapur 😄 😀 😁 🙂 😆... Akoma
😄 fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur 😃 😅 😆 🤣 😀... Akoma
😁 fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur 😀 😃 😄 🦷 👍🏼... Akoma
😆 fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort 🦙 🤭 🤣 😃 😄... Akoma
😅 fytyrë e qeshur me djersë të ftohta 😄 😬 🤣 😂 😃... Akoma
🤣 rrokullisje në dysheme nga e qeshura 😂 💀 😹 😭 🤦... Akoma
😂 fytyrë me lot gëzimi 🤣 💀 😹 🤦🏽‍♀ 🤦🏽‍♀️... Akoma
🙂 fytyrë pak e qeshur 😃 😀 😊 ✌ 🥲... Akoma
🙃 fytyrë përmbys 😐 😬 😣 ☹️ 😖... Akoma
😉 fytyrë që shkel syrin 🙊 😏 🙈 😝 😛... Akoma
😊 fytyrë e qeshur me sy të qeshur 🤗 ♥️ 😃 ☺ 😘... Akoma
😇 fytyrë e qeshur me aureolë 🙏🏼 🙏🏻 ❣️ ❣ ♥️... Akoma
🥰 fytyrë e qeshur me 3 zemra 💓 💞 💘 😚 😘... Akoma
😍 fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre 🥰 🤩 😘 😻 😙... Akoma
🤩 fytyrë e magjepsur 😍 👌🏻 👌 🕴️ 🔥... Akoma
😘 fytyrë që jep një puthje 💞 😚 💓 🥰 💕... Akoma
😗 fytyrë që puth 😙 😚 🙆🏻‍♀ 🙆🏻‍♀️ 🙆🏻... Akoma
☺ fytyrë e qeshur ☺️ ♥ 🥰 😊 💗... Akoma
😚 fytyrë që puth me sytë e mbyllur 💓 😙 💞 😘 💘... Akoma
😙 fytyrë që puth me sy të qeshur 😚 💓 😽 😘 💞... Akoma
🥲 fytyrë e qeshur me lot 😥 ☹ 😫 😢 😞... Akoma
😋 fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme 🤤 👅 😛 🍩 😝... Akoma
😛 fytyrë me gjuhën jashtë 😏 👅 😝 😜 💦... Akoma
😜 fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur 😛 😝 😈 💦 😏... Akoma
🤪 fytyrë e "çmendur" 😝 🙊 🥴 😜 😛... Akoma
😝 fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur 😛 😜 😏 👅 😈... Akoma
🤑 fytyrë me gjuhë si para 💰 💸 💵 💷 🏦... Akoma
🤗 fytyrë që përqafon 😊 😘 ♥️ 💞 😚... Akoma
🤭 fytyrë me dorën mbi gojë 🙊 🙈 😆 ☺ 😄... Akoma
🤫 fytyrë që bën "shtttt!" 🤐 🙊 🔇 😉 🤭... Akoma
🤔 fytyrë që mendohet 🧐 🤨 🤷‍♀️ 🤷‍♂️ 🤷‍♀... Akoma
🤐 fytyrë me gojën e kyçur 🤫 🙇🏾 🔇 🙊 🙇🏾‍♂️... Akoma
🤨 fytyrë me vetull të ngritur 🙄 🧐 🤔 😒 😐... Akoma
😐 fytyrë neutrale 🧍 😒 🤦🏻‍♀️ 😬 🤦🏻‍♀... Akoma
😑 fytyrë pa shprehje 😒 😕 🤦🏼 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀... Akoma
😶 fytyrë pa gojë 🧐 🤔 🤷‍♀ 😅 🤷‍♀️... Akoma
😏 fytyrë e vetëkënaqur 😛 😝 😈 👅 💦... Akoma
😒 fytyrë e pakënaqur 😑 😕 🙄 😐 🤦🏻‍♀️... Akoma
🙄 fytyrë me sytë që rrotullohen 😒 🤨 😐 😑 🤦🏻... Akoma
😬 fytyrë e ngërdheshur 😐 😅 🙃 🙁 ☹️... Akoma
🤥 fytyrë mashtrimi 🤡 🤬 🐀 😡 💩... Akoma
😌 fytyrë e lehtësuar 💆🏻‍♀️ 💆🏻 💆🏻‍♀ 👤 🐿... Akoma
😔 fytyrë e menduar 😞 😓 😪 ☹ 💔... Akoma
😪 fytyrë e përgjumur 😓 😞 😕 😔 😣... Akoma
🤤 fytyrë jargëse 😋 💦 👅 🍆 🥵... Akoma
😴 fytyrë në gjumë 💤 🛌 🥱 🛏 😩... Akoma
😷 fytyrë me maskë mjekësore 🦠 🤢 🤮 👃 🤒... Akoma
🤒 fytyrë me termometër 🤕 😓 😖 😷 🦠... Akoma
🤕 fytyrë me fashë në kokë 😓 😖 🤒 😣 😪... Akoma
🤢 fytyrë neverie 🤮 😷 😖 👃 🥴... Akoma
🤮 fytyrë që vjell 🤢 😷 🚮 😡 👎... Akoma
🤧 fytyrë me teshtitje ☹ 🥺 😭 ☹️ 😆... Akoma
🥵 fytyrëkuq 🤤 😈 😛 💦 😏... Akoma
🥶 fytyrë e ngrirë ❄ ❄️ 🧊 ⛄️ ⛄... Akoma
🥴 fytyrë e mjegulluar 🤦🏽‍♀️ 🤦🏽‍♀ 🤦🏾‍♀ 🤦🏾‍♀️ 😩... Akoma
😵 fytyrë e trullosur 😮 🔫 ☠️ 😥 😰... Akoma
🤯 kokë që shpërthen 😲 😱 🤦‍♂ 😧 🤦‍♂️... Akoma
🤠 fytyrë me kapele lopari 🐎 🐴 🤸🏾 🐮 💳... Akoma
🥳 fytyrë festive 🎊 🎉 🎁 🍾 🎂... Akoma
🥸 fytyrë e maskuar 😐 🤦🏻 🧍 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀ Akoma
😎 fytyrë e qeshur me syze dielli 🔥 💥 🥁 🤙 🤘... Akoma
🤓 fytyrë peshkopi 🧮 👓 🧠 📓 📚... Akoma
🧐 fytyrë me monokël 🤔 🤨 😯 😶 😦... Akoma
😕 fytyrë e hutuar 😪 😒 😓 🙁 😞... Akoma
😟 fytyrë e shqetësuar 😰 😨 😓 😣 😖... Akoma
🙁 fytyrë pak e vrenjtur 😕 😞 😓 ☹ 😪... Akoma
☹ fytyrë e vrenjtur ☹️ 😣 😞 😔 🤧... Akoma
😮 fytyrë me gojën e hapur 😯 😲 😦 😱 😨... Akoma
😯 fytyrë e heshtur 😮 😲 😦 🧐 😧... Akoma
😲 fytyrë e çuditur 😮 😯 😱 🤯 😦... Akoma
😳 fytyrë e skuqur 😮 😯 😨 😆 🙈... Akoma
🥺 fytyrë qaramane 💓 💘 💞 💗 💜... Akoma
😦 fytyrë e vrenjtur me gojë të hapur 😮 😧 😨 😯 😲... Akoma
😧 fytyrë në ankth 😨 😦 😮 😰 😯... Akoma
😨 fytyrë e frikësuar 😟 😰 😧 😦 😮... Akoma
😰 fytyrë me gojën e hapur dhe djersë të ftohta 😟 😓 😨 😖 😣... Akoma
😥 fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar 😢 💔 😞 😓 😔... Akoma
😢 fytyrë që qan 😥 💔 😞 😔 😿... Akoma
😭 fytyrë që qan me zë 💀 🤣 🤧 😩 😂... Akoma
😱 fytyrë duke ulëritur nga frika 😲 😮 😦 🤯 😨... Akoma
😖 fytyrë e turbulluar 😣 😩 😓 😫 😰... Akoma
😣 fytyrë këmbëngulëse 😖 😓 ☹️ ☹ 😫... Akoma
😞 fytyrë e zhgënjyer 😔 😓 😢 💔 😪... Akoma
😓 fytyrë me djersë të ftohta 😣 😪 😞 😔 😰... Akoma
😩 fytyrë e rraskapitur 😫 😖 😣 🤦🏽‍♀️ 🤦🏽‍♀... Akoma
😫 fytyrë e lodhur 😩 😓 😣 😖 🤦🏽‍♀... Akoma
🥱 fytyrë e mërzitur 😴 💤 🛌 😐 🧏🏾... Akoma
😤 fytyrë me tym nga hunda 😠 😑 ✋🏼 😧 🤚... Akoma
😡 fytyrë me buzë të varura 🤬 😠 🤥 👎 🖕... Akoma
😠 fytyrë e zemëruar 😡 🤬 😤 🤦‍♀️ 🤦‍♀... Akoma
🤬 fytyrë me simbole në gojë 😡 🖕 😠 🤥 💩... Akoma
😈 fytyrë e qeshur me brirë 🍆 💦 👅 🍑 🕳... Akoma
👿 djall 👺 😡 🤬 👹 🐀... Akoma
💀 kafkë 😂 🤣 😹 😭 🤦... Akoma
☠ kafkë me kocka të kryqëzuara ☠️ ⚰ ⚰️ 🔪 😵... Akoma
💩 kakë 🖕 🤬 🤥 🐀 👎... Akoma
🤡 fytyrë gaztori 🤥 🤹 🃏 🤦🏻‍♂ 🤦🏻‍♂️... Akoma
👹 ogër 👺 🐀 👿 🧛 🧛🏻... Akoma
👺 goblin 👹 👿 🐀 😡 💩... Akoma
👻 fantazmë 🎃 🧛‍♂ 🧟‍♂ 🔓 🧛... Akoma
👽 alien 🛸 👨‍🚀 👩‍🚀 🔭 🌏... Akoma
👾 përbindësh alien 🎮 🕹️ 🕹 ™ 🖥️... Akoma
🤖 fytyrë roboti 🚀 👨‍💻 ™ 🌐 ⌨... Akoma
😺 fytyrë maceje e qeshur me gojën e hapur 🐈 🐾 🐕 😸 😿... Akoma
😸 fytyrë maceje me sy të qeshur 😺 🐈 😼 🐾 😽... Akoma
😹 fytyrë maceje me lot gëzimi 🤣 💀 😂 😭 😸... Akoma
😻 fytyrë maceje me sy në formë zemre 🐈 😽 😍 🙀 😘... Akoma
😼 fytyrë maceje me buzëqeshje të sforcuar 😸 😾 😽 👈🏽 😺... Akoma
😽 fytyrë maceje që puth me sy të mbyllur 😙 😚 💖 💓 👩‍❤️‍💋‍👩... Akoma
🙀 fytyrë maceje e rraskapitur 😻 😺 😱 😸 😽... Akoma
😿 fytyrë maceje që qan 🐾 🆘 😺 😞 ☹️... Akoma
😾 fytyrë maceje me buzë të varura 😽 😼 👩‍❤️‍💋‍👩 🤚 😸... Akoma
🙈 mos shiko gjëra të këqija 🙊 🤭 😏 😉 😛... Akoma
🙉 mos dëgjo fjalët e këqija 👂 👂🏽 🔇 🧍🏽 🙊... Akoma
🙊 mos fol gjëra të këqija 🤭 🙈 😝 🤪 😉... Akoma
💋 shenja e puthjes 💦 🔞 👅 🍒 😈... Akoma
💌 letër dashurie 📩 📮 💸 💵 💳... Akoma
💘 zemër me shigjetë 💓 💞 💗 🥰 🥺... Akoma
💝 zemër me fjongo 💞 ❣ 😘 😚 🥰... Akoma
💖 zemër që shkëlqen 💗 💞 💓 💕 💘... Akoma
💗 zemër që rritet 💓 💞 💖 💘 💕... Akoma
💓 zemër që rreh 💘 💞 💗 😚 💕... Akoma
💞 zemra që rrotullohen 💓 💘 💕 💗 😚... Akoma
💕 dy zemra 💞 💓 💖 💗 🥰... Akoma
💟 dekorim me zemër 🦰 👼🏻 ✴ 🕳 👩‍🦰... Akoma
❣ zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër ❣️ 💝 ♥ 🤍 💖... Akoma
💔 zemër e thyer 😢 😥 😞 😔 😪... Akoma
❤ zemër e kuqe ❤️ ♥️ ♥ 🙏🏻 🙏🏼... Akoma
🧡 zemër ngjyrë portokalli 💛 ❤️ ❣️ ♥️ 💝... Akoma
💛 zemër e verdhë 💙 ❣️ ❣ ❤ 🐣... Akoma
💚 zemër jeshile 🐥 🐣 🐿 🐰 ☺... Akoma
💙 zemër blu 💛 ❣️ ♥ ❤ ♥️... Akoma
💜 zemër ngjyrë vjollcë 🥺 💓 🐨 💘 🐹... Akoma
🤎 zemër në ngjyrë kafe 💅🏿 ☕️ 🦳 🦱 🥛... Akoma
🖤 zemër e zezë ❣ 💗 💛 🤍 🧚🏻... Akoma
🤍 zemër e bardhë ❣ ♥️ 💞 ♥ ❣️... Akoma
💯 njëqind pikë 🤷 🤷🏿 🏾 ♂️ 🤞🏾... Akoma
💢 simboli i zemërimit 🔛 🇬🇺 📘 🔲 🛵... Akoma
💥 përplasje 😎 🔥 🥁 🤙 💐... Akoma
💫 i trullosur ✨ 🌟 🧚🏻 🌙 🌠... Akoma
💦 pika djerse 🍆 👅 😈 🤤 🕳... Akoma
💨 i vrullshëm 🌬 🚬 ⛽️ 🌬️ ⛽... Akoma
🕳 vrimë 🍆 💦 👅 😈 🤤... Akoma
💣 bombë 🍭 🍬 ♨️ 🌶 🔥... Akoma
💬 flluskë e të folurit 🎙️ 🎙 🤳 🎮 🗨️... Akoma
👁️‍🗨️ sy në flluskën e të folurit 👁️‍🗨 🗨️ 🗨 Akoma
🗨 flluskë e të folurit majtas 🗨️ 👁‍🗨 🌪 ↘ 🕸️... Akoma
🗯 flluskë zemërimi djathtas 💢 ✌️ 🟢 🛡️ ⛓️... Akoma
💭 flluskë mendimi 🧠 🛌 🙋🏻‍♀️ 💡 🙋🏻‍♀... Akoma
💤 zzz 😴 🛌 🥱 🛏 🛋... Akoma
👋 dorë që tundet 👋🏻 👋🏼 👋🏿 👋🏾 👋🏽... Akoma
🤚 dorë e ngritur nga ana e kurrizit 🤚🏻 ✋🏻 ✋ 😾 ✋🏼... Akoma
🖐 dorë e ngritur me gishtat të hapur 🖐🏼 👆🏼 👋 🧈 🙋‍♀... Akoma
✋ dorë e ngritur ✋🏻 ✋🏼 🤚 🤚🏽 🤝... Akoma
🖖 përshëndetja e vulkanit 🖖🏻 🖖🏾 🖖🏼 🙆🏻‍♀️ 🙆🏻‍♀... Akoma
👌 «ok» me dorë 👌🏻 👌🏼 👍 👍🏻 😎... Akoma
🤌 gishta të mbledhur 🤌🏻 🤌🏼 🤌🏾 Akoma
🤏 dorështrënguar 🤏🏻 👼🏻 🥢 👶🏻 🍼... Akoma
✌ dora e fitores ✌️ 🙂 ✌🏾 🌝 🦯... Akoma
🤞 gishta të kryqëzuar 🤞🏾 🤞🏼 🤞🏻 🤞🏽 🏾... Akoma
🤟 gjesti "të dua" 🤙 🤘 🤟🏻 🤙🏻 🤟🏼... Akoma
🤘 shenja e brirëve 🤙 🤘🏻 🥁 🤘🏼 😎... Akoma
🤙 dorë me shenjën “më telefono” 🤘 🔥 😎 🥁 🤟... Akoma
👈 gishti tregues që tregon majtas 👈🏼 👈🏻 ◀️ 👠 🌶... Akoma
👉 gisht tregues i drejtuar djathtas 👉🏻 ➡️ ➡ ⏩ ↪... Akoma
👆 gisht tregues i drejtuar lart ☝️ 🇱🇸 ⚡ 👆🏻 ◀... Akoma
🖕 gishti i mesit 🖕🏽 🖕🏼 🖕🏻 💩 🖕🏿... Akoma
👇 gisht tregues i drejtuar poshtë 👇🏻 👇🏼 🚨 🗞️ 🛑... Akoma
☝ gisht tregues që tregon lart ☝️ ☝🏻 🙏🏻 🙇 👆🏻... Akoma
👍 gishti i madh lart 👍🏻 😀 👍🏼 👍🏽 👌... Akoma
👎 gishti i madh poshtë 👎🏻 👎🏽 👎🏼 🖕 👎🏿... Akoma
✊ grusht i ngritur ✊🏽 ✊🏿 ✊🏾 ✊🏼 ✊🏻... Akoma
👊 grusht që vjen 👊🏼 🤛 👊🏻 💪🏻 💪... Akoma
🤛 grusht i majtë në anën e përparme 🤜 👊 🤛🏻 👊🏻 👊🏽... Akoma
🤜 grusht i djathtë në anën e përparme 🤛 👊🏻 🤛🏻 🥊 👊... Akoma
👏 duar që duartrokasin 👏🏻 👏🏼 👏🏿 👏🏾 👏🏽... Akoma
🙌 njeri që ngre duart 🙌🏾 🙌🏽 🙌🏼 🙏🏿 🙏🏾... Akoma
👐 duar të hapura 🧻 🤚🏻 🏻 🧹 🤸🏻‍♀️... Akoma
🤲 pëllëmbë të bashkuara 🤲🏽 🤲🏼 🤲🏻 🤲🏾 🕋... Akoma
🤝 shtrëngim duarsh 🤝🏻 ✋ 💆🏻 🐰 🥺... Akoma
🙏 duar të mbledhura 🙏🏻 🙏🏼 🙏🏽 🙏🏾 🙏🏿... Akoma
✍ dorë që shkruan ✍️ ✍🏼 🖊️ ✍🏻 🖊... Akoma
💅 manikyr 💅🏻 💅🏼 💅🏾 💅🏽 👸🏼... Akoma
🤳 foto vetjake 🖱 ⌨️ 💬 🖱️ 📱... Akoma
💪 muskuli dykrerësh i mbledhur 💪🏻 💪🏼 💪🏽 🏃‍♂ 👊... Akoma
🦾 krah mekanik 🤞🏾 💪🏾 💪🏽 🦿 ✊🏾... Akoma
🦿 këmbë mekanike 🦵 🦾 Akoma
🦵 këmbë 🦵🏽 🥾 👢 👃 🧔🏽... Akoma
🦶 shputë 🦶🏼 🦶🏻 👣 🦶🏽 🦶🏾... Akoma
👂 vesh 🙉 👂🏾 🔇 🔈 🔉... Akoma
🦻 vesh me aparat dëgjimi 👂 👂🏻 👂🏾 Akoma
👃 hundë 👃🏽 👃🏾 👃🏼 👃🏻 😷... Akoma
🧠 tru 💡 💭 🤓 🧘🏽 🔬... Akoma
🫀 zemër 🫁 🤢 🧠 Akoma
🫁 mushkëri 🫀 🚑 🚶🏻 💊 👨‍⚕... Akoma
🦷 dhëmb 😁 🧔 🦴 🧩 ⚕... Akoma
🦴 eshtër 🐩 🐶 🐕 🐾 🐕‍🦺... Akoma
👀 sytë 😮 🎥 🧐 😶 👬... Akoma
👁 sy 👁️ 👄 🧍🏻 🧍 🚶‍♀... Akoma

Faqet